1. black friday
  2. Somfy Protect Home Alarm

Somfy Protect Home Alarm Black Friday deal

5/5

Somfy Protect Home Alarm nodig? Check snel of je deze Somfy Protect Home Alarm voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Somfy Protect Home Alarm.

Specificaties Somfy Protect Home Alarm

Merk

Somfy

Fabrikantcode

2401497

Omschrijving van de Somfy Protect Home Alarm

Maak je huis veilig met het Somfy Protect Home Alarm. Met dit pakket ben je verzekerd van optimale beveiliging. Het bevat een basisstation, 3 magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen, een bewegingssensor en een sirene. Plaats de magneetcontacten op ramen en deuren en zet de bewegingssensor op een strategische plek in de kamer. Maak je geen zorgen als je huisdieren hebt, want de bewegingssensor detecteert geen dieren tot 25 kg. Dit is vooral handig als je een hond of kat hebt. Als de magneetcontacten of sensor iets detecteren, ontvang je direct een melding op je smartphone via de app (beschikbaar voor iOS en Android). Zo ben je altijd en overal op de hoogte. Daarnaast wordt er bij detectie op de locatie zelf een luid geluidssignaal van maar liefst 90 decibel afgespeeld. Hierdoor schrik je inbrekers direct af. Wil je je huis nog beter beveiligen? Geen probleem! Je kunt dit alarmsysteem uitbreiden met maar liefst 50 sensoren. Zo maak je je woning compleet beveiligd en kun je met een gerust hart genieten van je huis en je kostbare bezittingen.

Pluspunten
  • Als het alarm afgaat, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt het alarm gemakkelijk bedienen via de app op je smartphone.

Minpunten
  • Het starterspakket bevat geen IP-camera waarmee je direct kunt zien wat er bij jou thuis gebeurt. Om het alarmsysteem optimaal te gebruiken, heb je een stabiel wifi-netwerk nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Somfy Protect Home Alarm

Om te bekijken of je de Somfy Protect Home Alarm tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Somfy Protect Home Alarm wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.