Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit Black Friday deal

5/5

Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit nodig? Check snel of je deze Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit.

Specificaties Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit

Merk

Somfy

Fabrikantcode

1870551

Omschrijving van de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit

Beveilig je woning op een geavanceerde manier met de Somfy Protect Home Alarm set en Outdoor Camera in de kleur wit. Dit complete pakket biedt alle benodigdheden om je huis optimaal te beschermen. Het basisstation is voorzien van 3 magneetcontacten, 2 afstandsbedieningen, een bewegingssensor en een krachtige sirene. Plaats de magneetsensoren eenvoudig bij ramen en deuren en bevestig de bewegingssensor op een strategische plek in de ruimte. Het handige is dat de bewegingssensor huisdieren tot 25 kg niet detecteert, waardoor je huisdieren vrij kunnen bewegen zonder het alarm te activeren. Zodra een van de magneetcontacten of de bewegingssensor een ongewone activiteit detecteert, ontvang je direct een notificatie op je smartphone via de handige bijbehorende app. Je kunt dan direct de live beelden bekijken die de Outdoor Camera registreert. Zo weet je altijd wat er aan de hand is, waar je ook bent. Daarnaast zal er op de locatie zelf direct een luid geluidssignaal van maar liefst 90 decibel weerklinken, waardoor indringers direct afgeschrikt worden. Het Somfy Protect Home Alarm kan eenvoudig worden uitgebreid met maximaal 50 sensoren. Zo kun je het systeem aanpassen aan jouw specifieke beveiligingsbehoeften. Met dit betrouwbare en gebruiksvriendelijke alarmsysteem ben je verzekerd van een veilig gevoel in je eigen huis. Bescherm jezelf, je dierbaren en je bezittingen met de.

Pluspunten
  • Als het alarmsysteem afgaat, ontvang je direct een melding op je smartphone. Je kunt het alarmsysteem gemakkelijk bedienen via de app op je smartphone. Bewaar camerabeelden in de cloud en bekijk ze later met de Somfy-app.

Minpunten
  • Om het alarmsysteem en de ip-camera optimaal te gebruiken, is een stabiel wifi-netwerk in het hele huis vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit

Om te bekijken of je de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Somfy Protect Home Alarm + Outdoor Camera Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals