1. Somfy Protect Intellitag (5 Stuks)

Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) Black Friday deal

5/5

Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) nodig? Check snel of je deze Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks).

Specificaties Somfy Protect Intellitag (5 Stuks)

Merk

Somfy

Fabrikantcode

2401488

Omschrijving van de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks)

De Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) zijn essentiële toevoegingen voor jouw Somfy alarmsysteem. Met deze extra magneetcontacten kun je je ramen en deuren beveiligen op een slimme manier. Zodra je het alarmsysteem activeert, zal de sensor van het contact een melding sturen naar het basisstation op het moment dat er trillingen worden gedetecteerd die kunnen wijzen op dreigend gevaar. Vervolgens zal het basisstation jou op de hoogte stellen via de handige app op zowel je iOS als Android smartphone. Zo kun je altijd en overal de beveiligingsstatus van je huis in de gaten houden en snel actie ondernemen indien nodig. Het unieke aan de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) is dat ze uitsluitend compatibel zijn met andere producten uit de Somfy Protect lijn. Dit betekent dat je ze naadloos kunt integreren met je bestaande Somfy beveiligingssysteem om zo een geavanceerd en betrouwbaar beveiligingsnetwerk te creëren. Met deze magneetcontacten ben je verzekerd van optimale bescherming en gemoedsrust voor je huis en gezin. Bovendien zijn ze eenvoudig te installeren en hebben ze een moderne en discrete vormgeving die perfect past bij elk interieur. Kies voor de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) en neem geen enkel risico als het gaat om de veiligheid van jouw woning.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks)

Om te bekijken of je de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Somfy Protect Intellitag (5 Stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals