1. black friday
  2. Sony ICF-C1PJ

Sony ICF-C1PJ Black Friday deal

5/5

Sony ICF-C1PJ nodig? Check snel of je deze Sony ICF-C1PJ voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sony ICF-C1PJ.

Specificaties Sony ICF-C1PJ

Merk

Sony

Fabrikantcode

ICFC1PJ.CED

Omschrijving van de Sony ICF-C1PJ

Met de Sony ICF-C1PJ wekkerradio ben je altijd bij de tijd, letterlijk en figuurlijk! Deze slimme wekkerradio projecteert de juiste tijd op het plafond of de muur, zodat je zelfs in het donker direct kunt zien hoe laat het is. Maar dat is niet alles! Dankzij de handige back-upfunctie blijf je ook op tijd opstaan, zelfs als er een stroomstoring is. Geen paniek dus als de stroom 's nachts uitvalt, de Sony ICF-C1PJ zorgt ervoor dat je nooit te laat op je afspraak zult komen! Deze wekkerradio neemt ook de moeite om zichzelf aan te passen aan de veranderingen in de tijd. Of het nu de overgang is van wintertijd naar zomertijd of andersom, de Sony ICF-C1PJ stelt de klok automatisch in, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het handmatig aanpassen van de tijd. Bovendien kun je zelf kiezen hoe je wakker wilt worden. Of je nu de voorkeur geeft aan het geluid van je favoriete radiozender, een traditionele zoemer of rustgevende natuurgeluiden, deze wekkerradio heeft het allemaal. En alsof dat nog niet genoeg is, is de Sony ICF-C1PJ ook ideaal voor koppels die beide op tijd uit bed moeten. Met de handige dubbel alarm functie kun je eenvoudig twee aparte alarmtijden instellen, zodat jij en je partner allebei op tijd op jullie werk kunnen komen. Geen gedoe meer met verschillende wekkers die afgaan.

Pluspunten
  • Vanuit elke hoek van de kamer zie je de tijd, aangezien deze wekker de tijd projecteert op de muur of het plafond. Je kunt jouw smartphone eenvoudig opladen via de usb-aansluiting. Je hebt ook de keuze uit natuurlijke wekgeluiden, zodat je ontspannen wakker wordt.

Minpunten
  • Voor deze wekker moet je zelf de juiste frequentie vinden, omdat er geen DAB-verbinding beschikbaar is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sony ICF-C1PJ

Om te bekijken of je de Sony ICF-C1PJ tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sony ICF-C1PJ wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.