1. Sony XDR-C1DBP

Sony XDR-C1DBP Black Friday deal

5/5

Sony XDR-C1DBP nodig? Check snel of je deze Sony XDR-C1DBP voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sony XDR-C1DBP.

Specificaties Sony XDR-C1DBP

Merk

Sony

Fabrikantcode

XDRC1DBP.CED

Omschrijving van de Sony XDR-C1DBP

Word elke ochtend wakker met het heldere geluid van de Sony XDR-C1DBP. Deze wekkerradio is uitgerust met een digitale DAB+ tuner, waardoor je favoriete radioprogramma's glashelder en zonder storingen klinken. Als jij en je partner op verschillende tijden moeten opstaan, kun je eenvoudig twee wektijden instellen. Je kunt ervoor kiezen om gewekt te worden door de radio of door een zoemer, precies zoals jij dat wilt. Op het grote LCD-scherm wordt de tijd duidelijk weergegeven, zodat je snel kunt zien of je nog even kunt snoozen. En als het 's avonds tijd is om te ontspannen, kun je de verlichting van het scherm dimmen, zodat het licht je niet wakker houdt. De Sony XDR-C1DBP is niet alleen een functionele wekkerradio, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je slaapkamer. Met zijn strakke design en compacte formaat past hij perfect in elke ruimte. Begin je dag goed met de Sony XDR-C1DBP!

Pluspunten
  • Dankzij de DAB+ verbinding luister je zonder storing naar de radio. Je kunt 2 wektijden instellen, bijvoorbeeld één voor jezelf en één voor je partner. Je kunt je smartphone eenvoudig opladen via de usb-aansluiting.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om je eigen muziek af te spelen op de wekker via bluetooth of een aux-aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sony XDR-C1DBP

Om te bekijken of je de Sony XDR-C1DBP tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sony XDR-C1DBP wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals