1. black friday
  2. Stadler Form Oskar Big Black

Stadler Form Oskar Big Black Black Friday deal

5/5

Stadler Form Oskar Big Black nodig? Check snel of je deze Stadler Form Oskar Big Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Stadler Form Oskar Big Black.

Specificaties Stadler Form Oskar Big Black

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-041

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Big Black

De Stadler Form Oskar Big is een innovatieve koudwaterverdamper die perfect geschikt is voor het bevochtigen van ruimtes tot 100 vierkante meter. Met de handige knop aan de bovenzijde kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen. Je hebt de keuze uit maar liefst 5 verschillende standen, variërend van 40 tot 55 procent. Wat deze luchtbevochtiger echt uniek maakt, is dat hij voortdurend het vochtpercentage in de lucht meet. Zodra dit niveau te laag is, zal de Oskar Big automatisch beginnen met bevochtigen. Je kunt de ingestelde luchtvochtigheid eenvoudig aflezen aan de hand van de blauwe LED-lampjes. Zodra deze beginnen te knipperen, weet je dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Hierdoor hoef je er zelf niet meer naar om te kijken en kun je zorgeloos genieten van een aangenaam binnenklimaat. Naast zijn uitstekende prestaties heeft de Stadler Form Oskar Big ook een opvallend design. Dankzij zijn bijzondere vormgeving past deze luchtbevochtiger perfect in moderne interieurs. Het is wel belangrijk om te vermelden dat voor een optimale werking de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden moeten worden vervangen. Daarnaast wordt aanbevolen om de Oskar Big elke 2 weken te ontkalken. Op deze manier kun je blijven genieten van gezonde en frisse lucht in jouw woning of kantoor.

Pluspunten
  • Je kunt het waterreservoir bijvullen zonder de luchtbevochtiger uit te schakelen dankzij het klepje aan de zijkant. Het is geschikt voor ruimtes tot 100 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met het geuroliënreservoir kun je een heerlijke geur in huis verspreiden.

Minpunten
  • Om de filtercassettes optimaal te laten werken, is het nodig om ze elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Voor het vullen van het waterreservoir heb je een gieter nodig, omdat het waterreservoir vast zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Stadler Form Oskar Big Black

Om te bekijken of je de Stadler Form Oskar Big Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Stadler Form Oskar Big Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.