1. Stadler Form Oskar Big White

Stadler Form Oskar Big White Black Friday deal

5/5

Stadler Form Oskar Big White nodig? Check snel of je deze Stadler Form Oskar Big White voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Stadler Form Oskar Big White.

Specificaties Stadler Form Oskar Big White

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-040

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Big White

De Stadler Form Oskar Big in de kleur wit is een innovatieve koudwaterverdamper die ervoor zorgt dat ruimtes tot wel 100 vierkante meter perfect worden bevochtigd. Met de handige knop aan de bovenzijde van het apparaat kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen. Met 5 verschillende standen tussen de 40 en 55 procent kun je precies de ideale luchtvochtigheid creëren voor jouw comfort. Wat deze luchtbevochtiger echt uniek maakt, is dat hij continu het vochtpercentage in de lucht meet. Zodra dit niveau te laag is, zal de Stadler Form Oskar Big automatisch beginnen met bevochtigen. Je kunt gemakkelijk zien welke luchtvochtigheid is ingesteld door middel van de blauwe led-lampjes. Wanneer deze beginnen te knipperen, betekent dit dat de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Hier hoef je dus geen enkele moeite meer voor te doen. Naast de functionaliteit van de Stadler Form Oskar Big, is ook het design van dit apparaat zeer bijzonder. Dankzij de unieke vormgeving past hij perfect in moderne interieurs. Let er wel op dat voor een optimale werking de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden moeten worden vervangen. Daarnaast wordt het ook aangeraden om de luchtbevochtiger elke 2 weken te ontkalken. Op deze manier kun je blijven genieten van een gezonde en comfortabele luchtvochtigheid in jouw huis.

Pluspunten
  • Dankzij het klepje aan de zijkant kun je het waterreservoir bijvullen zonder de luchtbevochtiger uit te schakelen. Geschikt voor ruimtes tot 100 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met het geuroliënreservoir verspreid je een heerlijke geur in huis.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat perfect werkt, is het nodig om de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Om het waterreservoir te vullen, heb je een gieter nodig, omdat het waterreservoir vastzit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Stadler Form Oskar Big White

Om te bekijken of je de Stadler Form Oskar Big White tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Stadler Form Oskar Big White wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals