1. Stadler Form Oskar Zwart

Stadler Form Oskar Zwart Black Friday deal

5/5

Stadler Form Oskar Zwart nodig? Check snel of je deze Stadler Form Oskar Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Stadler Form Oskar Zwart.

Specificaties Stadler Form Oskar Zwart

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-O-021

Omschrijving van de Stadler Form Oskar Zwart

De Stadler Form Oskar Zwart is een innovatieve koudwaterverdamper die perfect is voor het bevochtigen van ruimtes tot 50 vierkante meter. Met zijn geïntegreerde hygrostaat kun je gemakkelijk de gewenste luchtvochtigheid instellen. Je hebt de keuze uit vijf verschillende standen, variërend van 40 tot 55 procent. De Stadler Form Oskar houdt voortdurend het vochtpercentage in de lucht in de gaten. Wanneer dit niveau te laag is, begint hij automatisch met bevochtigen, zodat jij er geen omkijken naar hebt. De blauwe LED-lampjes geven het ingestelde niveau weer en beginnen te knipperen zodra de gewenste luchtvochtigheid is bereikt. Deze unieke luchtbevochtiger heeft een opvallend design dat perfect past bij moderne interieurs. Let op: voor een optimale werking is het belangrijk om de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. Daarnaast wordt aangeraden om de Stadler Form Oskar elke 2 weken te ontkalken. Zo ben je verzekerd van frisse en gezonde lucht in jouw huis.

Pluspunten
  • Dankzij de geïntegreerde hygrostaat gaat de luchtbevochtiger automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt. Je kunt deze luchtbevochtiger zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een nachtmodus heeft. Het waterreservoir is geschikt voor geuroliën, waarmee je een heerlijke geur in huis kunt verspreiden.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal functioneert, dien je de filtercassettes elke 2 tot 3 maanden te vervangen. De bevochtiger heeft geen afneembare watertank, wat betekent dat je hem niet gemakkelijk onder de kraan kunt bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Stadler Form Oskar Zwart

Om te bekijken of je de Stadler Form Oskar Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Stadler Form Oskar Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals