1. black friday
  2. Stadler Form Theo

Stadler Form Theo Black Friday deal

5/5

Stadler Form Theo nodig? Check snel of je deze Stadler Form Theo voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Stadler Form Theo.

Specificaties Stadler Form Theo

Merk

Stadler Form

Fabrikantcode

SF-T-002

Omschrijving van de Stadler Form Theo

Met de Stadler Form Theo kun je vocht uit een ruimte tot wel 40 vierkante meter verwijderen. Deze krachtige ontvochtiger heeft een waterreservoir van 2.1 liter waarin het opgevangen vocht wordt verzameld. Als het reservoir vol is, wordt dit aangegeven door een rood lampje aan de voet van het apparaat. Maar maak je geen zorgen, als je geen zin hebt om het reservoir dagelijks te legen, kun je eenvoudig de meegeleverde condensafvoerslang aansluiten en het water direct laten afvoeren. Met de Stadler Form Theo kun je zelf de gewenste luchtvochtigheidsgraad instellen, ergens tussen de 40 en 60 procent. Zodra deze gewenste luchtvochtigheid is bereikt, stopt de ontvochtiger automatisch met werken. Dit zorgt ervoor dat je de perfecte balans kunt vinden in jouw ruimte. Bovendien is de Stadler Form Theo erg handig in gebruik, dankzij de handige handgreep kun je hem gemakkelijk verplaatsen naar een andere ruimte waar je vochtproblemen wilt aanpakken.

Pluspunten
  • Met behulp van de meegeleverde afvoerslang voor condens, voer je het water voortdurend af. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het waterreservoir overstroomt, omdat je een melding krijgt als het apparaat vol is en het zichzelf daarna uitschakelt. Dankzij het handige handvat verplaats je deze ontvochtiger eenvoudig naar een andere kamer.

Minpunten
  • Voor het afvoeren van water moet je altijd de condensafvoerslang leiden naar een afvoerput die lager gelegen is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Stadler Form Theo

Om te bekijken of je de Stadler Form Theo tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Stadler Form Theo wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.