1. black friday
  2. Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze

Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze Black Friday deal

5/5

Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze nodig? Check snel of je deze Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze.

Specificaties Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze

Merk

Steamery

Fabrikantcode

760004

Omschrijving van de Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze

De Steamery Cirrus No.2 Steamer in de prachtige kleur Mat Roze is een essentieel hulpmiddel voor kleine klusjes. Of je nu op vakantie gaat of op zakenreis, dankzij het compacte formaat en de handige draagtas neem je deze kledingstomer overal mee naartoe. Bovendien is de stomer binnen slechts 25 seconden opgewarmd, zodat je direct aan de slag kunt. Met een continue stoomproductie van 15 gram per minuut, kun je gemakkelijk lichte kreukels verwijderen uit bijvoorbeeld shirts en overhemden. Maar dat is niet alles! Dankzij de meegeleverde borstel kun je ook dikkere stoffen, zoals een warme winterjas, moeiteloos kreukvrij maken. Bovendien heeft stoom een temperatuur rond de 100 graden Celsius, wat betekent dat de meeste bacteriën deze hitte niet overleven. Terwijl je je kleding stoomt, desinfecteer je deze dus ook direct. Met de Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze geniet je van het gemak van een draagbare stomer die niet alleen kreukels verwijdert, maar ook je kleding desinfecteert. Zo kun je er altijd fris en verzorgd uitzien, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De diameter van de zoolplaat is vrij groot, namelijk 12 centimeter, waardoor je efficiënt stoomt. Je kunt de handstomer gemakkelijk meenemen in het opbergtasje dat meegeleverd wordt.

Minpunten
  • De kledingstomer heeft geen stoomstoot

    .

    Om de echt hardnekkige kreukels te verwijderen, heb je nog steeds een strijkijzer nodig. Kledingstomers hebben een vrij lage stoomafgifte, daarom zijn ze geen vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze

Om te bekijken of je de Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Steamery Cirrus No.2 Steamer - Mat Roze wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.