1. black friday
  2. Steamery Cirrus Steamer - Zwart

Steamery Cirrus Steamer - Zwart Black Friday deal

5/5

Steamery Cirrus Steamer - Zwart nodig? Check snel of je deze Steamery Cirrus Steamer - Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Steamery Cirrus Steamer - Zwart.

Specificaties Steamery Cirrus Steamer - Zwart

Merk

Steamery

Fabrikantcode

760001

Omschrijving van de Steamery Cirrus Steamer - Zwart

De Steamery Cirrus Steamer Zwart is een handige kledingstomer die perfect is voor kleine klusjes. Dankzij zijn compacte formaat en het meegeleverde hittebestendige draagtasje, kun je hem gemakkelijk meenemen op vakantie of zakenreis. Binnen slechts 25 seconden is de stomer opgewarmd, zodat je snel aan de slag kunt. Met een continue stoomproductie van 13 gram per minuut kun je lichte kreukels verwijderen, bijvoorbeeld uit shirts en overhemden. Daarnaast wordt er een borstel meegeleverd, zodat je ook dikke stoffen zoals winterjassen moeiteloos kreukvrij kunt maken. Naast het verwijderen van kreukels, heeft het stomen van kleding nog een ander voordeel. De stoom die deze kledingstomer produceert heeft een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius. Dit is voldoende om de meeste bacteriën te doden, waardoor je tijdens het stomen je kleding ook direct desinfecteert. Zo kun je niet alleen genieten van kreukvrije kleding, maar ook van een hygiënische garderobe. De Steamery Cirrus Steamer Zwart is dus niet alleen een handige tool voor het onderhouden van je kleding, maar ook voor het zorgen voor een frisse en bacterievrije outfit.

Pluspunten
  • De basisplaat heeft een behoorlijke diameter van 12 centimeter, waardoor je efficiënt kunt stomen. Je kunt de handstomer eenvoudig meenemen in het bijgeleverde opbergtasje.

Minpunten
  • Kledingstomers beschikken over een relatief lage stoomafgifte, waardoor ze geen vervanging zijn voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Steamery Cirrus Steamer - Zwart

Om te bekijken of je de Steamery Cirrus Steamer - Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Steamery Cirrus Steamer - Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.