1. black friday
  2. Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs

Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs Black Friday deal

5/5

Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs nodig? Check snel of je deze Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs.

Specificaties Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs

Merk

Steamery

Fabrikantcode

760013

Omschrijving van de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs

Met de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs verwijder je eenvoudig en snel pluisjes van jouw wollen en katoenen kledingstukken. De grote kop van deze ontpiller zorgt ervoor dat je in no time van die vervelende pluisjes af bent. De matte behuizing geeft de ontpiller een chique uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor optimale grip. Dankzij de ronde vorm ligt de ontpiller ook nog eens prettig in de hand. Deze pluisverwijderaar is draadloos, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Zelfs wanneer de batterij bijna leeg is, kun je de ontpiller blijven gebruiken terwijl hij wordt opgeladen. En als de accu volledig is opgeladen, gaat hij maar liefst ruim 40 minuten mee. Zo kun je zonder onderbrekingen doorgaan met het verwijderen van pluisjes. En wanneer je favoriete wollen trui weer pluisvrij is, kun je de ontpiller eenvoudig schoonmaken met behulp van de meegeleverde reinigingsborstel. Met de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs wordt het verwijderen van pluisjes een eenvoudige en plezierige taak. Geniet van een stralende en pluisvrije garderobe met deze handige en stijlvolle pluisverwijderaar.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs

Om te bekijken of je de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Steamery Pilo Lint Shaver Ontpiller Mat Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.