1. black friday
 2. SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart Black Friday deal

5/5

SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart nodig? Check snel of je deze SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart.

Specificaties SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

DP80SB

Omschrijving van de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Met de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart is het verwijderen van kreukels en het opfrissen van verschillende soorten kleding een fluitje van een cent. Je hoeft niet langer naar de stomerij te gaan, want met deze kledingstomer kun je gewoon thuis aan de slag. Binnen slechts 45 seconden is de stomer opgewarmd en klaar om gebruikt te worden. Dankzij de draaiknop kun je kiezen uit verschillende standen, zoals zijde, wol en linnen. Hierdoor kun je elk kledingstuk op de juiste manier stomen. Hang je jassen, colberts en overhemden eenvoudig op aan de bijgeleverde hanger en stoom ze in een handomdraai. Met een volle watertank kun je ongeveer 60 kledingstukken verfrissen. De stomer produceert stoom met een temperatuur van rond de 100 graden Celsius. Dit is een temperatuur waar de meeste bacteriën niet tegen bestand zijn, waardoor je tijdens het stomen je kleding meteen desinfecteert. Zo ben je niet alleen verzekerd van kreukvrije kleding, maar ook van hygiënisch schone kleding. Bespaar tijd en geld met de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart en geniet van frisse, kreukvrije kleding in een handomdraai.

Pluspunten
 • Je kunt kiezen uit specifieke instellingen voor zijde, wol, katoen en linnen

  .

  Het waterreservoir van 1,6 liter is verwijderbaar en kan gemakkelijk worden bijgevuld

  .

  Het heeft een kalkverzamelaar, zodat je gewoon kraanwater kunt gebruiken om mee te stomen.

Minpunten
 • Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, waardoor ze niet geschikt zijn als vervanging voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart

Om te bekijken of je de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de SteamOne DP80SB Dualys Plus Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.