1. SteamOne DTC75

SteamOne DTC75 Black Friday deal

5/5

SteamOne DTC75 nodig? Check snel of je deze SteamOne DTC75 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de SteamOne DTC75.

Specificaties SteamOne DTC75

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

DTC75

Omschrijving van de SteamOne DTC75

De SteamOne DTC75 kledingstomer is de ideale oplossing voor snelle stoomklusjes. Binnen slechts 30 seconden is hij klaar voor gebruik. Of je nu even snel een bloesje wilt opfrissen of een lichte kreukel wilt verwijderen, met deze stomer is het zo gepiept. Hij is ontzettend gebruiksvriendelijk met slechts één stand en heeft een continue stoomproductie van 25 gram per minuut. Met een waterreservoir van 0,075 liter kun je met gemak 2 tot 3 kledingstukken stomen. Maar dat is niet het enige voordeel van deze kledingstomer. De stoom die hij produceert heeft een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius. Dit betekent dat de meeste bacteriën niet kunnen overleven, waardoor je je kleding tegelijkertijd desinfecteert tijdens het stomen. Zo kun je niet alleen genieten van kreukvrije kleding, maar ook van een hygiënisch resultaat. Met de SteamOne DTC75 kledingstomer wordt het stomen van kleding een eenvoudig en efficiënt klusje.

Pluspunten
  • De kledingstomer is lichtgewicht en heeft een compact formaat, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis. Binnen slechts 30 seconden is de kledingstomer klaar voor gebruik.

Minpunten
  • De zoolplaat is vrij klein, dus de handstomer vervangt je strijkijzer niet. Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, daarom kunnen ze je strijkijzer niet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de SteamOne DTC75

Om te bekijken of je de SteamOne DTC75 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de SteamOne DTC75 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals