1. SteamOne FD80B - RP10B

SteamOne FD80B - RP10B Black Friday deal

5/5

SteamOne FD80B - RP10B nodig? Check snel of je deze SteamOne FD80B - RP10B voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de SteamOne FD80B - RP10B.

Specificaties SteamOne FD80B - RP10B

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

BUNDLE EUFD80B

Omschrijving van de SteamOne FD80B - RP10B

Met de SteamOne FD80B - RP10B bundel wordt het gemakkelijker dan ooit om je kleding pluis- en kreukvrij te maken. Deze bundel bestaat uit een handstomer en een pluizenverwijderaar, waardoor je kleding er altijd perfect uitziet. En het beste van alles is dat je deze handige tools ook gemakkelijk kunt meenemen op reis, dankzij hun compacte formaat. De kledingstomer is binnen slechts 15 seconden klaar voor gebruik en heeft een waterreservoir met een inhoud van 0,15 liter. Hiermee kun je snel en eenvoudig je lange jurk kreukvrij stomen. Bovendien heeft deze handstomer 2 verschillende standen, zodat je de temperatuur gemakkelijk kunt aanpassen aan het type textiel. Voor dikkere stoffen gebruik je de hoogste stand en voor dunne stoffen kun je de lagere stand gebruiken. Met de pluizenverwijderaar kun je eenvoudig pluisjes en andere ongewenste stoffen van je kleding verwijderen. Zo blijft je kleding er altijd fris en netjes uitzien, alsof het net uit de winkel komt. Of je nu thuis bent of onderweg, met de SteamOne FD80B - RP10B bundel heb je altijd de perfecte tools bij de hand om je kleding er op zijn best uit te laten zien.

Pluspunten
  • Je krijgt ook een pluisverwijderaar, waarmee je de pluisjes van je kleding kunt verwijderen. De kledingstomer is opvouwbaar, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen op reis. De handstomer is al binnen 15 seconden gereed voor gebruik.

Minpunten
  • Een kledingstomer heeft een vrij lage stoomafgifte, dus kan hij je strijkijzer niet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de SteamOne FD80B - RP10B

Om te bekijken of je de SteamOne FD80B - RP10B tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de SteamOne FD80B - RP10B wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals