1. black friday
 2. SteamOne SY70SB Stilys

SteamOne SY70SB Stilys Black Friday deal

5/5

SteamOne SY70SB Stilys nodig? Check snel of je deze SteamOne SY70SB Stilys voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de SteamOne SY70SB Stilys.

Specificaties SteamOne SY70SB Stilys

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

SY70SB

Omschrijving van de SteamOne SY70SB Stilys

De SteamOne SY70SB Stilys is een must-have voor iedereen die graag tijd en geld bespaart. Met deze handige kledingstomer hoef je nooit meer naar de stomerij te gaan. Met een opwarmtijd van slechts 1 minuut, kun je 's ochtends snel even dat mooie jurkje opfrissen voordat je naar je werk gaat. Deze kledingstomer is uitgerust met een handige pauzefunctie. Wanneer je de stomer op de standaard zet, stopt de stoomafgifte tijdelijk. Dit betekent dat je meerdere kledingstukken achter elkaar kunt stomen, zonder dat er stoom verloren gaat. En wanneer je klaar bent met het opfrissen van bijvoorbeeld een colbertje, stopt de stoomafgifte automatisch totdat je weer een nieuw kledingstuk op het hangertje hangt. Met een volle watertank kun je ongeveer 50 kledingstukken verfrissen. En niet alleen zorgt de SteamOne SY70SB Stilys ervoor dat je kleding er weer als nieuw uitziet, het desinfecteert ook gelijk. Kledingstomers produceren namelijk stoom met een temperatuur rond de 100 graden Celsius, waardoor de meeste bacteriën deze hitte niet overleven. Dus niet alleen bespaar je tijd en geld, maar je zorgt er ook voor dat je kleding hygiënisch schoon is.

Pluspunten
 • Dankzij de pauzefunctie stopt de kledingstomer tijdelijk wanneer je hem op de standaard hangt, zodat er geen stoom verloren gaat

  .

  Het afneembare waterreservoir heeft een capaciteit van 1,2 liter en is gemakkelijk bij te vullen

  .

  Het beschikt over een kalkverzamelaar, zodat je gewoon kraanwater kunt gebruiken om mee te stomen.

Minpunten
 • Met deze kledingstomer kun je lichte kreukels verwijderen uit kleding, maar voor echte kreukels heb je een strijkijzer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de SteamOne SY70SB Stilys

Om te bekijken of je de SteamOne SY70SB Stilys tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de SteamOne SY70SB Stilys wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.