SteamOne Thomas Black Black Friday deal

5/5

SteamOne Thomas Black nodig? Check snel of je deze SteamOne Thomas Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de SteamOne Thomas Black.

Specificaties SteamOne Thomas Black

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

TH40B

Omschrijving van de SteamOne Thomas Black

Met de SteamOne Thomas Black zorg je ervoor dat jouw kleding altijd fris en kreukvrij is. Deze handige kledingstomer is voorzien van een ingebouwde haak met een kledinghanger, waardoor je jouw kledingstuk eenvoudig kunt ophangen voor het stomen. Met een opwarmtijd van slechts 60 seconden kun je snel even je overhemd opfrissen voordat je de deur uitgaat. Deze stomer heeft een ruim waterreservoir van 1,8 liter, waardoor je langdurig kunt stomen zonder steeds bij te hoeven vullen. En als het reservoir leeg is, vul je het eenvoudig bij onder de kraan. Dankzij de kalkverzamelaar blijft de stomer goed werken en worden eventuele kalkresten effectief verwijderd. Met een continue stoomproductie van 40 gram per minuut verwijder je moeiteloos alle kreukels uit je kleding. Bovendien is de stomer voorzien van handige wieltjes, zodat je hem na gebruik gemakkelijk kunt opbergen. Met de SteamOne Thomas Black ben je altijd verzekerd van een perfect gestreken outfit. Of je nu een belangrijke zakelijke afspraak hebt of een avondje uit gaat, met deze kledingstomer zie je er altijd piekfijn uit. Dus zeg maar gedag tegen die ouderwetse strijkplank en verwelkom het gemak en de efficiëntie van de SteamOne Thomas Black in jouw kledingroutine.

Pluspunten
  • Hang je favoriete overhemd op de ingebouwde kledinghanger, zodat je eenvoudiger kunt stomen. Je kunt het waterreservoir van 1,8 liter verwijderen en gemakkelijk bijvullen. De stoomgenerator heeft een kalkverzamelaar, waardoor je gewoon kraanwater kunt gebruiken om mee te stomen.

Minpunten
  • Voor lichte kreukels haal je gemakkelijk uit jouw kleding met deze kledingstomer, maar voor echte kreukels in stugge stoffen heb je een strijkijzer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de SteamOne Thomas Black

Om te bekijken of je de SteamOne Thomas Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de SteamOne Thomas Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals