1. SteamOne XL400 Black

SteamOne XL400 Black Black Friday deal

5/5

SteamOne XL400 Black nodig? Check snel of je deze SteamOne XL400 Black voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de SteamOne XL400 Black.

Specificaties SteamOne XL400 Black

Merk

SteamOne

Fabrikantcode

XL400B

Omschrijving van de SteamOne XL400 Black

Met de SteamOne XL400 Black ervaar je een krachtigere en snellere stoomervaring. Binnen slechts 30 seconden is deze kledingstomer volledig opgewarmd en klaar voor gebruik. Dankzij het extra grote waterreservoir van 0,4 liter en een stoomafgifte van 30 gram per minuut, kun je tot wel 27 minuten lang onafgebroken stomen. Dit is ideaal voor het ontsmetten of opfrissen van meerdere kledingstukken of zelfs je bank. De SteamOne XL400 Black biedt je niet alleen de mogelijkheid om te kiezen uit 2 standen, maar beschikt ook over een handige pauzestand. Bovendien schakelt de kledingstomer automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt, wat niet alleen energiebesparend is, maar ook zorgt voor extra veiligheid. Om het gebruiksgemak te vergroten, worden er verschillende accessoires meegeleverd, zoals een pluizenborstel en kledinghanger. Zo kun je direct aan de slag en genieten van een moeiteloze, professionele stoomervaring.

Pluspunten
  • De speciale bijgevoegde borstel maakt de kledingstomer ook geschikt voor stugge materialen. Met een waterreservoir van 0,4 liter kun je ongeveer 27 minuten continu stomen. Dankzij het krachtige vermogen is de kledingstomer binnen 30 seconden klaar voor gebruik.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een vrij lage stoomafgifte, waardoor ze niet als vervanging dienen voor je strijkijzer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de SteamOne XL400 Black

Om te bekijken of je de SteamOne XL400 Black tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de SteamOne XL400 Black wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals