1. Sunred ARTIX HB

Sunred ARTIX HB Black Friday deal

5/5

Sunred ARTIX HB nodig? Check snel of je deze Sunred ARTIX HB voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred ARTIX HB.

Specificaties Sunred ARTIX HB

Merk

SunRed

Fabrikantcode

ARTIX HB

Omschrijving van de Sunred ARTIX HB

Met de Sunred ARTIX HB geniet je van gezellige avonden op het terras, zelfs wanneer het wat kouder is. Deze terrasverwarmer heeft een uniek design met een lampenkap die om de heater heen zit, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan je terras. Het halogeen verwarmingselement is vrijwel niet windgevoelig, waardoor je de terrasverwarmer zelfs in je open tuin met overkapping kunt hangen. De Sunred ARTIX HB heeft 3 verschillende standen, zodat je de warmte-intensiteit naar wens kunt aanpassen. Met de meegeleverde afstandsbediening hoef je niet eens op te staan om een andere stand te selecteren. Let wel op waar je de terrasverwarmer mag ophangen en waar niet, dit staat duidelijk beschreven in de handleiding. Onze specialisten adviseren om voor winderige terrassen en besloten terrassen vanaf 19 vierkante meter, 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je stroomgroep niet overbelast raakt, is het aan te raden om een softstarter te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat de piekstroom bij het opstarten wordt afgevlakt, waardoor je stoppen niet doorslaan. Vergeet niet om bij een terrasverwarmer met meerdere standen de heater eerst op de laagste stand aan te zetten. Zo kun je optimaal genieten van een warm en gezellig terras, zelfs op de koudere dagen.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer ervaart bijna geen warmteverlies door windinvloed. De terrasverwarmer heeft 3 instellingen waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur aanpast. Met de bijgevoegde afstandsbediening kan je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de richting van de stralingswarmte aan te passen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred ARTIX HB

Om te bekijken of je de Sunred ARTIX HB tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred ARTIX HB wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals