1. black friday
  2. Sunred Atria Flame Heater Grijs

Sunred Atria Flame Heater Grijs Black Friday deal

5/5

Sunred Atria Flame Heater Grijs nodig? Check snel of je deze Sunred Atria Flame Heater Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Atria Flame Heater Grijs.

Specificaties Sunred Atria Flame Heater Grijs

Merk

SunRed

Fabrikantcode

FT17G

Omschrijving van de Sunred Atria Flame Heater Grijs

Tijdens een gezellige bijkletsavond met vrienden op het terras, kun je de Sunred Atria Flame Heater Grijs aanzetten. Deze gasheater zorgt niet alleen voor warmte, maar geeft ook een sfeervolle uitstraling in de tuin dankzij zijn vlam. Je kunt de warmte-intensiteit eenvoudig aanpassen naar jouw wens, van laag tot het maximale vermogen. Let op dat bij stevige wind de warmte kan verwaaien, waardoor het bereik iets kleiner kan zijn. Gelukkig is de terrasverwarmer voorzien van een omvalbeveiliging, zodat hij automatisch uitschakelt als hij onverhoopt omvalt. Vergeet niet om de batterij te controleren voordat je de terrasverwarmer gebruikt, anders werkt de elektrische ontsteking niet en zal er geen vonk ontstaan. Het advies van de specialist is om een gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte te gebruiken. Voor het verwarmen van winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter wordt aanbevolen om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Houd er rekening mee dat de gasfles niet wordt meegeleverd. Deze gasheater is geschikt voor 5 kilogram propaan en butaan gasflessen. Met de Sunred Atria Flame Heater Grijs geniet je van aangename warmte en een gezellige ambiance tijdens jouw avonden op het terras.

Pluspunten
  • Met de mogelijkheid om traploos in te stellen en een maximaal vermogen van 11.000 watt, kun je de intensiteit van de warmte naar eigen wens aanpassen. Wanneer de terrasverwarmer omvalt, wordt deze automatisch uitgeschakeld dankzij de omvalbeveiliging. Je kunt de terrasverwarmer gemakkelijk verplaatsen doordat deze is voorzien van wielen.

Minpunten
  • De windkracht in de omgeving beïnvloedt de intensiteit van de warmte van de terrasverwarmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Atria Flame Heater Grijs

Om te bekijken of je de Sunred Atria Flame Heater Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Atria Flame Heater Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.