1. black friday
  2. Sunred Barcelona 1500 Hangend

Sunred Barcelona 1500 Hangend Black Friday deal

5/5

Sunred Barcelona 1500 Hangend nodig? Check snel of je deze Sunred Barcelona 1500 Hangend voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Barcelona 1500 Hangend.

Specificaties Sunred Barcelona 1500 Hangend

Merk

SunRed

Fabrikantcode

BAR-1500H

Omschrijving van de Sunred Barcelona 1500 Hangend

Wil je snel warm worden? De Sunred Barcelona 1500 Hangend bereikt zijn maximale vermogen binnen 5 seconden, zodat je niet lang met je winterjas aan hoeft te zitten. Deze terrasverwarmer is ideaal voor terrassen waar weinig ruimte is om een heater op te hangen. Met zijn compacte formaat van 42,5 centimeter vind je snel een plekje aan de muur. De Barcelona 1500 Hangend verwarmt terrassen tot 15 vierkante meter en is ook geschikt voor winderige terrassen, omdat de warmte van het verwarmingselement niet gevoelig is voor wind. Hierdoor heb je weinig warmteverlies. Bovendien is de terrasverwarmer dankzij zijn matzwarte afwerking ook een eyecatcher in je tuin, zelfs wanneer hij niet aan staat. Voor advies van de specialist: als je beschutte en winderige terrassen vanaf 15 vierkante meter wilt verwarmen, heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig. Het opstarten van een terrasverwarmer vereist meer stroom, het zogenaamde piekvermogen. Met een softstarter kun je dit vermogen geleidelijk verhogen, waardoor je stoppen niet doorslaan. Zo kun je genieten van aangename warmte zonder onderbrekingen.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door windinvloed. De terrasverwarmer bereikt binnen 5 seconden zijn maximale vermogen en geeft dus snel warmte af. Met een warmtebereik van 15 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlakte dan vergelijkbare terrasverwarmers.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waarbij je de warmte-intensiteit niet naar eigen wens kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Barcelona 1500 Hangend

Om te bekijken of je de Sunred Barcelona 1500 Hangend tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Barcelona 1500 Hangend wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.