1. black friday
  2. Sunred Barcelona 1500 Staand

Sunred Barcelona 1500 Staand Black Friday deal

5/5

Sunred Barcelona 1500 Staand nodig? Check snel of je deze Sunred Barcelona 1500 Staand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Barcelona 1500 Staand.

Specificaties Sunred Barcelona 1500 Staand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

BAR-1500S

Omschrijving van de Sunred Barcelona 1500 Staand

De Sunred Barcelona 1500 Staand is de perfecte oplossing voor het verwarmen van terrassen die veel wind vangen. Deze terrasverwarmer is vrijwel niet windgevoelig, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Met een warmtebereik tot wel 15 vierkante meter zorgt deze heater voor aangename temperaturen op jouw terras. Het is echter belangrijk om te realiseren dat de intensiteit van de warmte afneemt naarmate je verder van de terrasverwarmer verwijderd bent. Gelukkig is de heater binnen slechts 5 seconden op vol vermogen, waardoor je niet lang hoeft te wachten voordat het warmer wordt. Bovendien is de voet van de Sunred Barcelona 1500 Staand verzwaard, zodat de terrasheater stevig blijft staan, zelfs bij harde wind. Mocht de heater onverhoopt toch omvallen, dan schakelt deze zichzelf automatisch uit. Het staande ontwerp van de terrasverwarmer maakt het eenvoudig om hem te verplaatsen naar de gewenste locatie. Volgens de specialist is het advies om minimaal 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 15 vierkante meter. Om ervoor te zorgen dat je stroomgroep niet overbelast raakt, is het verstandig om gebruik te maken van een softstarter. Deze zorgt ervoor dat het opstartvermogen van de terrasverwarmer wordt afgevlakt, waardoor er geen piekbelasting ontstaat. Hierdoor voorkom je dat de.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. Wanneer de heater omvalt, schakelt de terrasverwarmer automatisch uit dankzij de omvalbeveiliging. Je kunt een elektrische terrasverwarmer snel en gemakkelijk aanzetten door gewoon de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft maar één instelling, waardoor je de warmte-intensiteit niet kunt aanpassen naar eigen wens.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Barcelona 1500 Staand

Om te bekijken of je de Sunred Barcelona 1500 Staand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Barcelona 1500 Staand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.