Sunred Dark 1500 Wand Black Friday deal

5/5

Sunred Dark 1500 Wand nodig? Check snel of je deze Sunred Dark 1500 Wand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Dark 1500 Wand.

Specificaties Sunred Dark 1500 Wand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-DARK-15

Omschrijving van de Sunred Dark 1500 Wand

De Sunred Dark 1500 Wand is de perfecte oplossing voor het verwarmen van jouw terras tot wel 16 vierkante meter. Met dit verwarmingselement hoef je je geen zorgen te maken over de wind, aangezien het vrijwel niet windgevoelig is en er dus weinig warmteverlies optreedt. Hoewel de warmte iets afneemt wanneer je verder van de heater af staat, zul je nog steeds kunnen genieten van de aangename warmte die het verspreidt. Wat deze terrasverwarmer extra speciaal maakt, is het lowglare laagje dat over het verwarmingselement is aangebracht. Hierdoor straalt de Sunred Dark 1500 Wand minder fel licht uit en zorgt het voor een prettige sfeer op jouw terras. Met de 3 standen (500, 1000 en 1500 watt) kun je de intensiteit van de warmte naar eigen wens aanpassen. En het beste van alles is dat je dit allemaal kunt doen vanuit jouw comfortabele tuinstoel, dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Voor de optimale verwarming van grote, beschutte en winderige terrassen vanaf 16 vierkante meter, raden specialisten aan om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat een terrasverwarmer meer stroom verbruikt bij het opstarten, het zogenaamde piekvermogen. Om te voorkomen dat je stroomgroep overbelast raakt, is het aan te raden om een softstarter te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat het vermogen.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft 3 standen, zodat je de warmte-intensiteit naar je eigen wens kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer vanuit je stoel aanpassen. Vanwege de invloed van wind heeft deze terrasverwarmer vrijwel geen warmteverlies.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer verwarmt een kleiner oppervlakte dan vergelijkbare terrasverwarmers, met een warmtebereik van 15 vierkante meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Dark 1500 Wand

Om te bekijken of je de Sunred Dark 1500 Wand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Dark 1500 Wand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals