1. Sunred Dark 2000 Wand

Sunred Dark 2000 Wand Black Friday deal

5/5

Sunred Dark 2000 Wand nodig? Check snel of je deze Sunred Dark 2000 Wand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Dark 2000 Wand.

Specificaties Sunred Dark 2000 Wand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-DARK-20

Omschrijving van de Sunred Dark 2000 Wand

De Sunred Dark 2000 Wand is de perfecte oplossing om jouw terras van warmte te voorzien, zelfs op koudere avonden. Met een bereik tot 19 vierkante meter zorgt deze terrasverwarmer ervoor dat je comfortabel buiten kunt blijven zitten. Dankzij het speciale verwarmingselement is de Dark 2000 vrijwel niet windgevoelig, waardoor je minimale warmteverlies hebt, zelfs op winderige dagen. Hoewel de warmte iets afneemt naarmate je verder van de heater af staat, blijf je toch genieten van een aangename temperatuur. Wat deze terrasverwarmer uniek maakt, is het lowglare laagje dat over het verwarmingselement is aangebracht. Hierdoor straalt de Dark 2000 minder fel licht uit, waardoor je je niet langer hoeft te storen aan een verblindende gloed. Bovendien kun je de warmte-intensiteit eenvoudig aanpassen aan je eigen wensen met de 3 standen van 650, 1300 en 2000 watt. Het bedienen van de terrasverwarmer is ook een fluitje van een cent, dankzij de handige afstandsbediening die wordt meegeleverd. Zo kun je vanuit je comfortabele tuinstoel de warmte regelen. Om optimaal te genieten van de Sunred Dark 2000 Wand, is het raadzaam om te controleren waar je de terrasverwarmer kunt ophangen. In de handleiding vind je alle informatie die je nodig hebt. Voor grotere terrassen vanaf 19 vierkante meter en die blootstaan aan de wind, wordt g.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft 3 standen, zodat je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je vanuit je stoel de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies als gevolg van wind.

Minpunten
  • Je kunt zelf niet bepalen in welke richting de terrasverwarmer de ruimte verwarmt, omdat deze niet draaibaar is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Dark 2000 Wand

Om te bekijken of je de Sunred Dark 2000 Wand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Dark 2000 Wand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals