Sunred Dark Vintage 2500 Staand Black Friday deal

5/5

Sunred Dark Vintage 2500 Staand nodig? Check snel of je deze Sunred Dark Vintage 2500 Staand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Dark Vintage 2500 Staand.

Specificaties Sunred Dark Vintage 2500 Staand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-DARK-VIN25S

Omschrijving van de Sunred Dark Vintage 2500 Staand

De Sunred Dark Vintage 2500 Staand is een terrasverwarmer die perfect is voor alle gelegenheden. Met een verstelbare hoogte tussen 150 en 198 centimeter kun je de terrasheater aanpassen aan jouw behoeften. Als je bijvoorbeeld aan een buitentafel zit, kun je de heater lager zetten en als je een feestje hebt met statafels, kun je hem wat hoger zetten. De terrasverwarmer heeft twee vermogensstanden, namelijk 1.250 en 2.500 watt. Met de handige afstandsbediening kun je eenvoudig schakelen tussen deze standen. Wat deze terrasverwarmer echt uniek maakt, is het laagje rosé bladgoud over het verwarmingselement. Dit zorgt voor een intensere warmte dan andere heaters, dankzij de extra reflectie. Maar maak je geen zorgen, dit betekent niet dat de terrasverwarmer fel licht afgeeft. Integendeel, deze heater geeft juist minder fel licht af dan andere terrasverwarmers, waardoor je een sfeervolle ambiance behoudt op je terras. Als specialist adviseren wij om voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 26 vierkante meter twee van deze terrasverwarmers aan te schaffen. Een extra voordeel van deze terrasverwarmer is dat je geen losse softstarter nodig hebt. De terrasverwarmer heeft namelijk al een vertraging bij het opstarten, waardoor het piekvermogen wordt afgevlakt. Hierdoor is de kans dat de stoppen doorslaan al kleiner. Kortom, met de Sunred.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft 2 standen, zodat je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel. De terrasverwarmer straalt tijdens het verwarmen een minder felle gloed uit dan andere heaters.

Minpunten
  • Om de terrasverwarmer te gebruiken, heb je altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Dark Vintage 2500 Staand

Om te bekijken of je de Sunred Dark Vintage 2500 Staand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Dark Vintage 2500 Staand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals