Sunred Indus 2500 Hangend Wit Black Friday deal

5/5

Sunred Indus 2500 Hangend Wit nodig? Check snel of je deze Sunred Indus 2500 Hangend Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Indus 2500 Hangend Wit.

Specificaties Sunred Indus 2500 Hangend Wit

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RSH16LW

Omschrijving van de Sunred Indus 2500 Hangend Wit

De Sunred Indus 2500 Hangend Wit is een terrasverwarmer die jouw lichaam verwarmt en niet de omgeving. Dankzij de halogeenlamp heeft de wind weinig invloed op de warmte die deze terrasverwarmer afgeeft. Met een bereik van 23 vierkante meter zorgt deze verwarmer voor een aangename warmte op jouw terras. In de handleiding kun je precies lezen waar je de terrasverwarmer wel en niet mag ophangen. De Sunred Indus 2500 Hangend Wit heeft twee standen: 1.000 watt en 2.500 watt. Hierdoor kun je de warmte-afgifte naar eigen wens instellen. Deze terrasverwarmer heeft een IP24-certificering, wat betekent dat hij spatdicht is en bestand tegen een lichte regenbui. Met een stroomkabel van 1,8 meter is het wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je terrasverwarmer in de buurt van een stopcontact hangt. Ons advies voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen van meer dan 23 vierkante meter is om twee van deze terrasverwarmers te gebruiken. Om ervoor te zorgen dat je stroomgroep niet overbelast raakt bij het opstarten, raden we aan om een softstarter te gebruiken. Hiermee wordt het piekvermogen afgevlakt, waardoor je voorkomt dat je stoppen doorslaan.

Pluspunten
  • Met een warmtebereik van 23 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlak dan vergelijkbare terrasverwarmers. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door de invloed van wind. De terrasverwarmer heeft 2 standen waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • Je kunt de richting van de stralingswarmte niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Indus 2500 Hangend Wit

Om te bekijken of je de Sunred Indus 2500 Hangend Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Indus 2500 Hangend Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals