1. Sunred Indus II 2100 Hangend

Sunred Indus II 2100 Hangend Black Friday deal

5/5

Sunred Indus II 2100 Hangend nodig? Check snel of je deze Sunred Indus II 2100 Hangend voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Indus II 2100 Hangend.

Specificaties Sunred Indus II 2100 Hangend

Merk

SunRed

Fabrikantcode

IND-2100H

Omschrijving van de Sunred Indus II 2100 Hangend

De Sunred Indus II 2100 Hangend is een krachtige terrasverwarmer die binnen enkele seconden op volle sterkte verwarmt, zodat je nooit lang in de kou hoeft te zitten. Maar maak je geen zorgen als de maximale warmte iets te intens is, zoals wanneer je gezellig onder een dekentje geniet van een kopje thee. Met de 3 vermogensstanden (900, 1.200 en 2.100 watt) kun je eenvoudig de gewenste warmte instellen, zonder op te staan. Dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je de terrasverwarmer gemakkelijk bedienen vanuit je stoel. De verwarmingselementen van deze terrasverwarmer zijn vrijwel niet gevoelig voor wind, waardoor je hem ook kunt gebruiken op een terras waar wat meer wind staat. Met het hoogste vermogen kan deze terrasverwarmer een oppervlakte van 21 vierkante meter verwarmen. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de terrasverwarmer wel en niet kunt ophangen. Voor beschutte en winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter adviseert de specialist om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Een terrasverwarmer heeft een hoger piekvermogen bij het opstarten, wat meer stroomverbruik met zich meebrengt. Met de bijgeleverde softstarter wordt dit vermogen echter afgevlakt, zodat je geen overbelasting krijgt op je stroomgroep. Geniet dus optimaal van je terras zonder je zorgen te hoeven maken over koude avonden.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer heeft 3 standen zodat je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je vanuit je stoel de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer regelen. Een elektrische terrasverwarmer is snel en gemakkelijk aan te zetten, je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer kan niet gedraaid worden, waardoor je geen controle hebt over de richting waarin de heater de ruimte verwarmt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Indus II 2100 Hangend

Om te bekijken of je de Sunred Indus II 2100 Hangend tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Indus II 2100 Hangend wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals