1. Sunred Parasol 2000

Sunred Parasol 2000 Black Friday deal

5/5

Sunred Parasol 2000 nodig? Check snel of je deze Sunred Parasol 2000 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Parasol 2000.

Specificaties Sunred Parasol 2000

Merk

SunRed

Fabrikantcode

PH10

Omschrijving van de Sunred Parasol 2000

De Sunred Parasol 2000 is een innovatieve terrasverwarmer die speciaal ontworpen is om te worden bevestigd onder je parasol. Hierdoor bespaar je kostbare ruimte en geniet iedereen van een aangename warmte. Deze terrasverwarmer is uitgerust met 3 halogeenlampen die afzonderlijk van elkaar kunnen worden ingeschakeld en uitgeschakeld. Zelfs bij winderige omstandigheden blijft de warmtestraling van dit verwarmingselement onaangetast. Met behulp van een handige schroefbevestiging kun je de heater eenvoudig aan de parasolstang bevestigen. Let er wel op dat de dikte van de parasolstok tussen de 2,5 en 6 centimeter moet liggen om de heater te kunnen gebruiken. Met de Sunred Parasol 2000 kun je kiezen uit 3 verschillende standen: 650, 1.300 en 2.000 watt. Op deze manier kun je zelf bepalen welke warmte het meest comfortabel voor jou is. Voor terrassen die beschut zijn en blootgesteld worden aan wind, wordt geadviseerd om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken voor een oppervlakte van minimaal 18 vierkante meter. Het opstartvermogen van een terrasverwarmer is hoger, waardoor het meer stroom verbruikt. Om dit vermogen te verminderen en te voorkomen dat de zekeringen doorslaan, raden wij aan om een softstarter te gebruiken. Begin bij een terrasverwarmer met meerdere standen altijd op de laagste stand om het piekvermogen.

Pluspunten
  • Vanwege zijn ontwerp is de terrasverwarmer bijzonder geschikt om onder een parasol te gebruiken. De 3 lampen kunnen draaien, waardoor je zelf kunt bepalen in welke richting de heater de ruimte verwarmt. Deze terrasverwarmer heeft vrijwel geen warmteverlies door windinvloeden.

Minpunten
  • There is no tripod included.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Parasol 2000

Om te bekijken of je de Sunred Parasol 2000 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Parasol 2000 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals