1. black friday
  2. Sunred Silver 2000 Staand

Sunred Silver 2000 Staand Black Friday deal

5/5

Sunred Silver 2000 Staand nodig? Check snel of je deze Sunred Silver 2000 Staand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Silver 2000 Staand.

Specificaties Sunred Silver 2000 Staand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-SILVER-2000S

Omschrijving van de Sunred Silver 2000 Staand

De Sunred Silver 2000 Staand is een ideale terrasverwarmer voor plekken waar veel wind staat. Dankzij het verwarmingselement dat vrijwel niet windgevoelig is, wordt er minimaal warmteverlies veroorzaakt door de invloed van wind. Bovendien is het verwarmingselement bedekt met een laagje roségoud, wat zorgt voor extra reflectie en intensere warmte. Met een verwarmingsbereik tot 22 vierkante meter is deze heater perfect voor middelgrote terrassen. Met de handige afstandsbediening kun je de heater gemakkelijk vanuit je luie stoel aan- of uitzetten. Daarnaast is deze terrasverwarmer spatwaterdicht dankzij de IP54-certificering, waardoor je hem niet vol in de regen hoeft te laten staan. Onze specialisten raden aan om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 12 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken voor optimale verwarming. Om ervoor te zorgen dat je stroomgroep niet overbelast raakt, is het raadzaam om een softstarter te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat het piekvermogen bij het opstarten van de terrasverwarmer wordt afgevlakt, waardoor je geen problemen krijgt met doorslaande stoppen. Kies daarom voor de Sunred Silver 2000 Staand en geniet het hele jaar door van een warm en comfortabel terras!

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. Met een warmtebereik van 22 vierkante meter verwarmt deze terrasverwarmer een groter oppervlakte dan vergelijkbare terrasverwarmers. Dankzij de afstandsbediening kun je de terrasverwarmer vanuit je luie stoel aan of uit zetten.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Silver 2000 Staand

Om te bekijken of je de Sunred Silver 2000 Staand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Silver 2000 Staand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.