1. black friday
  2. Sunred Silver 2000 Wand

Sunred Silver 2000 Wand Black Friday deal

5/5

Sunred Silver 2000 Wand nodig? Check snel of je deze Sunred Silver 2000 Wand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Silver 2000 Wand.

Specificaties Sunred Silver 2000 Wand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

RD-SILVER-2000W

Omschrijving van de Sunred Silver 2000 Wand

De Sunred Silver 2000 Wand is de perfecte oplossing voor het verwarmen van terrassen die vaak blootgesteld worden aan harde wind. Dankzij het vrijwel windbestendige verwarmingselement gaat er maar weinig warmte verloren door de invloed van de wind. Bovendien zorgt een prachtige roségouden coating op het element voor extra reflectie, wat resulteert in een intensere warmte. Met een verwarmingsbereik tot maar liefst 22 vierkante meter kun je genieten van een heerlijk warm terras. Het is wel belangrijk om te benadrukken dat de warmte minder intens zal aanvoelen wanneer je verder van de terrasverwarmer af staat. Gelukkig kun je de heater gemakkelijk aan- of uitzetten vanuit je comfortabele stoel met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je dit product wel of niet kunt bevestigen. Onze specialisten adviseren om bij beschutte en winderige terrassen vanaf 22 vierkante meter twee van deze terrasverwarmers te gebruiken voor optimale verwarming. Het is belangrijk om te vermelden dat een terrasverwarmer bij het opstarten meer stroom verbruikt, ook wel bekend als piekvermogen. Om te voorkomen dat dit een belasting vormt voor je stroomgroep, kun je een softstarter gebruiken om dit vermogen af te vlakken. Zo voorkom je dat je stoppen doorslaan en kun je zorgeloos genieten van een warm terras.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer kent praktisch geen warmteverlies door windinvloeden. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je het apparaat aan of uit zetten vanuit je luie stoel. Een elektrische terrasverwarmer kun je snel en eenvoudig aanzetten, aangezien je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar eigen wens kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Silver 2000 Wand

Om te bekijken of je de Sunred Silver 2000 Wand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Silver 2000 Wand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.