1. black friday
  2. Sunred Sirius Zilver Hangend

Sunred Sirius Zilver Hangend Black Friday deal

5/5

Sunred Sirius Zilver Hangend nodig? Check snel of je deze Sunred Sirius Zilver Hangend voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Sirius Zilver Hangend.

Specificaties Sunred Sirius Zilver Hangend

Merk

SunRed

Fabrikantcode

CE09

Omschrijving van de Sunred Sirius Zilver Hangend

De Sunred Sirius Zilver Hangend is een fantastische toevoeging aan je terras. Deze lichtgewicht plafondheater is eenvoudig te installeren en neemt veel minder ruimte in beslag dan een staande heater. Dit betekent dat je niet langer hoeft te worstelen met het sjouwen van een zware terrasverwarmer uit de schuur. Je kunt nu snel genieten van de heerlijke warmte die deze elektrische heater biedt. De plafondheater heeft maar liefst 3 verschillende warmtestanden, namelijk 900, 1200 en 2100 watt. Hiermee kun je de intensiteit van de warmte aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Zelfs de wind in de omgeving heeft weinig invloed op de warmteafgifte van deze heater, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur op jouw terras. Let er wel op dat deze terrasverwarmer in vergelijking met andere modellen een sterk oranje licht afgeeft tijdens het verwarmen. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je de plafondheater wel en niet mag installeren. Onze specialisten adviseren om twee van deze terrasverwarmers te gebruiken voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 19 vierkante meter. Daarnaast is het aan te raden om een softstarter te gebruiken om het piekvermogen van de terrasverwarmer af te vlakken, zodat je stoppen niet doorslaan. Zorg er ook voor dat je een terrasverwarmer met meerdere standen kiest voor optimale flexibiliteit en energ.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door windinvloed. De terrasverwarmer heeft 3 instellingen waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen voorkeur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen geeft de terrasverwarmer relatief veel oranje licht af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Sirius Zilver Hangend

Om te bekijken of je de Sunred Sirius Zilver Hangend tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Sirius Zilver Hangend wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.