1. black friday
  2. Sunred Sirius Zwart

Sunred Sirius Zwart Black Friday deal

5/5

Sunred Sirius Zwart nodig? Check snel of je deze Sunred Sirius Zwart voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Sirius Zwart.

Specificaties Sunred Sirius Zwart

Merk

SunRed

Fabrikantcode

CE09BLACK

Omschrijving van de Sunred Sirius Zwart

De Sunred Sirius Zwart is de perfecte toevoeging aan jouw buitenruimte. Deze lichtgewicht plafondheater kan eenvoudig aan het plafond worden bevestigd, waardoor hij weinig ruimte inneemt en niet in de weg staat. Je hoeft niet langer een zware terrasverwarmer uit de schuur te halen, maar kunt direct genieten van de aangename warmte die deze elektrische heater biedt. Met 3 verschillende warmtestanden (900, 1200 en 2100 watt) kun je de warmte-intensiteit naar jouw eigen wensen aanpassen. Zelfs in winderige omstandigheden blijft de warmteafgifte van deze heater stabiel, zodat je altijd comfortabel kunt ontspannen op je terras. Het is belangrijk om de handleiding te raadplegen om te zien waar je de plafondheater wel en niet mag ophangen. Onze specialisten adviseren om voor besloten en winderige terrassen vanaf 21 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Bovendien raden we aan om een softstarter te gebruiken om te voorkomen dat de piekspanning bij het opstarten de stoppen doorslaan. Start de terrasverwarmer altijd eerst op de laagste stand om de piekspanning te verminderen. Met de Sunred Sirius Zwart geniet je het hele jaar door van een warme en gezellige buitenruimte.

Pluspunten
  • Deze patioverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van de wind. De patioverwarmer heeft 3 standen waarmee je de intensiteit van de warmte naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen straalt de terrasverwarmer relatief veel licht uit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Sirius Zwart

Om te bekijken of je de Sunred Sirius Zwart tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Sirius Zwart wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.