1. black friday
  2. Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening

Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening Black Friday deal

5/5

Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening nodig? Check snel of je deze Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening.

Specificaties Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening

Merk

SunRed

Fabrikantcode

CE09B

Omschrijving van de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening

Het gebruiksgemak van de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening wordt aanzienlijk vergroot door de toegevoegde afstandsbediening. Met deze afstandsbediening hoef je niet langer op te staan om de warmte van de elektrische terrasverwarmer aan te passen of het licht aan te zetten. Deze lichtgewicht terrasverwarmer kan eenvoudig aan het plafond worden gehangen en neemt zeer weinig opbergruimte in beslag. Het is dus niet nodig om een zware terrasverwarmer uit de schuur te halen, maar je kunt snel genieten van de warmte die deze heater biedt. Met 3 warmtestanden (900, 1200 en 2100 watt) kun je zelf de intensiteit van de warmte bepalen. Bovendien heeft de wind weinig invloed op de warmte-intensiteit van deze terrasverwarmer. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je het product wel en niet mag ophangen. Een specialist adviseert om voor het verwarmen van winderige terrassen en beschutte terrassen vanaf 19 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat een terrasverwarmer meer stroom verbruikt bij het opstarten, wat resulteert in een piekverbruik. Om dit vermogen te verminderen en te voorkomen dat de stoppen doorslaan, kan een softstarter worden gebruikt. Dit vlakt het vermogen af, waardoor er geen plotselinge piekbelasting ontstaat op het stroomnetwerk. Bij een terras.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de wind. De terrasverwarmer heeft 3 standen waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen. Met de bijgeleverde afstandsbediening pas je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aan vanuit je stoel.

Minpunten
  • Tijdens het verwarmen straalt de terrasverwarmer relatief veel licht uit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening

Om te bekijken of je de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Sirius Zwart Hangend - ledlamp + afstandsbediening wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.