Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp Black Friday deal

5/5

Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp nodig? Check snel of je deze Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp.

Specificaties Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp

Merk

SunRed

Fabrikantcode

CE17SQ-B

Omschrijving van de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp

De Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp is een elektrische terrasverwarmer die niet alleen warmte, maar ook verlichting biedt. Onder het verwarmingspaneel bevinden zich kleine ledlampjes die voor een sfeervolle ambiance zorgen. Je hoeft niet lang te wachten voordat je de warmte voelt, want de halogeenlamp straalt al binnen 5 seconden warmte uit. Dit is vooral prettig op koude dagen. Het infraroodelement is vrijwel niet gevoelig voor wind, al kan er bij harde wind wat warmteverlies optreden. Raadpleeg de handleiding om te zien waar je het product wel en niet kunt ophangen. Ons deskundig advies is om voor beschutte en winderige terrassen vanaf 18 vierkante meter 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Het opstarten van een terrasverwarmer vergt meer stroom, wat resulteert in een piekvermogen. Met een softstarter wordt dit vermogen afgevlakt, zodat er geen grote belasting op je stroomgroep ontstaat. Zo voorkom je dat je stoppen doorslaan. Als je een terrasverwarmer met meerdere standen hebt, raden we aan om de heater eerst op de laagste stand aan te zetten om het piekvermogen te verminderen.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de invloed van wind. Met de inbegrepen afstandsbediening kun je de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen vanuit je stoel. De terrasverwarmer heeft 2 standen waarmee je de warmte-intensiteit naar eigen wens kunt aanpassen.

Minpunten
  • Er is geen mogelijkheid om de richting van de stralingswarmte aan te passen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp

Om te bekijken of je de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Spica 2000 Hangend - incl. ledlamp wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals