Sunred Vigo 1500 Golden Wand Black Friday deal

5/5

Sunred Vigo 1500 Golden Wand nodig? Check snel of je deze Sunred Vigo 1500 Golden Wand voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Sunred Vigo 1500 Golden Wand.

Specificaties Sunred Vigo 1500 Golden Wand

Merk

SunRed

Fabrikantcode

VIG-1500W

Omschrijving van de Sunred Vigo 1500 Golden Wand

De Sunred Vigo 1500 Golden Wand is een revolutionaire terrasverwarmer die vrijwel ongevoelig is voor wind, waardoor er geen warmte verloren gaat. Dankzij een speciaal laagje bladgoud op het verwarmingselement wordt de warmte nog intenser en effectiever dan bij een gewone halogeen heater. Met een bereik van maar liefst 16 vierkante meter is deze terrasverwarmer perfect voor het verwarmen van grote oppervlakten. Binnen slechts 5 seconden staat de terrasverwarmer al op vol vermogen aan, waardoor je zithoek in een mum van tijd heerlijk warm is. Het is belangrijk om te weten dat de intensiteit van de warmte afneemt naarmate je verder van de terrasverwarmer verwijderd bent. Raadpleeg de handleiding voor de juiste installatieplekken. Onze specialisten adviseren om minimaal 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken voor beschutte en winderige terrassen vanaf 16 vierkante meter. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat een terrasverwarmer meer stroom verbruikt bij het opstarten, dit wordt het piekvermogen genoemd. Met een softstarter wordt dit piekvermogen afgevlakt, waardoor er geen overbelasting op je stroomgroep ontstaat. Op deze manier voorkom je dat je stoppen doorslaan en kun je zorgeloos genieten van de heerlijke warmte van de Sunred Vigo 1500 Golden Wand.

Pluspunten
  • Het laagje roségoud over het verwarmingselement zorgt voor een warmte die nog intenser is. Met een IP-certificering van IP65 is deze terrasverwarmer bestand tegen sproeiwater, waardoor je hem buiten in de regen kunt laten hangen. Binnen 5 seconden is de terrasverwarmer al volledig opgedraaid.

Minpunten
  • De terrasverwarmer heeft slechts één stand, waardoor je de warmte-intensiteit niet naar eigen wens kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Sunred Vigo 1500 Golden Wand

Om te bekijken of je de Sunred Vigo 1500 Golden Wand tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Sunred Vigo 1500 Golden Wand wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals