1. SwitchBot Smart Lock

SwitchBot Smart Lock Black Friday deal

5/5

SwitchBot Smart Lock nodig? Check snel of je deze SwitchBot Smart Lock voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de SwitchBot Smart Lock.

Specificaties SwitchBot Smart Lock

Merk

Switchbot

Fabrikantcode

W1601700

Omschrijving van de SwitchBot Smart Lock

Vanaf nu hoef je je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van je sleutels, dankzij het innovatieve SwitchBot slimme deurslot. Dit deurslot kan eenvoudig worden bevestigd op je bestaande slot met behulp van de handige plakstrip. Hierdoor wordt jouw deur automatisch geopend met je sleutel. Maar dat is niet alles! Met behulp van de handige app, een smart hub of zelfs je Apple Watch, kun je het slot ook op afstand openen. En voor degenen die liever geen extra apparaten willen meenemen wanneer ze naar buiten gaan, is er de optionele SwitchBot Keypad. Met dit slimme toetsenbord open je de deur moeiteloos zonder dat je een apparaat bij je hoeft te hebben. Bovendien kun je het slot ook gemakkelijk openen voor gasten en bezorgers met behulp van de niet meegeleverde SwitchBot Hub. Met deze hub wordt het beheer van je deurslot nog eenvoudiger en kun je de toegang voor verschillende gebruikers gemakkelijk regelen. Het SwitchBot slimme deurslot is de perfecte oplossing voor een moeiteloze en veilige toegang tot je huis.

Pluspunten
  • Je opent de deur met behulp van de app, spraakbesturing, je Apple Watch, een SwitchBot Keypad of een NFC-tag. Als je een SwitchBot-hub toevoegt, kun je het slot ook van buitenaf bedienen. Je bevestigt het slot op je bestaande deurslot, dus je hoeft niet te boren.

Minpunten
  • De batterijen hebben een levensduur van 6 maanden, daarna dien je ze te vervangen. De sleutel is permanent aan de binnenkant van de deur bevestigd, waardoor het niet mogelijk is om de deur met de sleutel te openen bij elk type cilinder.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de SwitchBot Smart Lock

Om te bekijken of je de SwitchBot Smart Lock tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de SwitchBot Smart Lock wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals