Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1 Black Friday deal

5/5

Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1 nodig? Check snel of je deze Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1.

Specificaties Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1

Merk

TP-Link

Fabrikantcode

Tapo D230S1

Omschrijving van de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1

Met de Tapo D230S1 slimme videodeurbel hoef je je nooit meer af te vragen wie er aan je deur staat. Dankzij de geavanceerde 2K camera zie je haarscherp wie er voor je deur staat, of je nu in staat bent om naar de voordeur te lopen of zelfs als je niet thuis bent. Deze slimme deurbel is uitgerust met een speciale camerasensor die zorgt voor een groter zichtveld in de hoogte. Hierdoor zie je mensen van top tot teen, in tegenstelling tot andere videodeurbellen waarbij dit vaak niet het geval is. Met de Tapo D230S1 kun je de beelden van voorbijgangers en mensen die aanbellen opslaan op een sd-kaartje of in de cloud. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je belangrijke momenten mist. Bovendien is deze deurbel slim genoeg om personen en voertuigen van elkaar te onderscheiden, waardoor je minder onnodige beelden opneemt. Zo kun je de deurbel efficiënt gebruiken en alleen de relevante beelden bekijken wanneer dat nodig is. Met de Tapo D230S1 ben je altijd op de hoogte van wie er aan je deur staat, waar je ook bent. Deze slimme videodeurbel combineert innovatieve technologie met gebruiksgemak, zodat jij met een gerust hart je deur opent, wetende wie er aan de andere kant staat.

Pluspunten
  • Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel overal worden geïnstalleerd. De deurbel heeft een SD-kaartslot om beelden op te slaan, dus je hebt geen cloudabonnement nodig. De bridge voor deze deurbel wordt meegeleverd.

Minpunten
  • Om deze deurbel te gebruiken heb je een krachtig wifi-signaal bij je voordeur nodig, met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk bij je deurbel creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1

Om te bekijken of je de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tapo Smart Battery Video Doorbell D230S1 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals