1. Tefal Access Steam Easy DT7151

Tefal Access Steam Easy DT7151 Black Friday deal

5/5

Tefal Access Steam Easy DT7151 nodig? Check snel of je deze Tefal Access Steam Easy DT7151 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Access Steam Easy DT7151.

Specificaties Tefal Access Steam Easy DT7151

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT7151

Omschrijving van de Tefal Access Steam Easy DT7151

Met de Tefal Access Steam Easy DT7151 kledingstomer kun je nu niet alleen dunne zomerjurken stomen, maar ook dikke colberts! Deze handige kledingstomer wordt geleverd met een speciale textielborstel, waardoor zelfs de dikste stoffen moeiteloos worden gladgestreken. Hiermee kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels verwijderen. Met een snoerlengte van 2,6 meter biedt deze kledingstomer voldoende bewegingsvrijheid tijdens het stomen. De Tefal Access Steam Easy DT7151 is in slechts 15 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Om het stomen nog eenvoudiger te maken, kun je de handige deurhaak gebruiken. Hang gewoon een kledingstuk aan de haak en stoom het in een handomdraai glad. Daarnaast is deze stomer ook ideaal voor het opfrissen van stoffen knuffels van je kinderen. Bevestig simpelweg de microvezelhoes op de stomer en houd deze tegen het textiel aan voor een frisse en hygiënische opfrisbeurt. Met de Tefal Access Steam Easy DT7151 kledingstomer wordt het stomen van kleding een eenvoudige en efficiënte klus. Dankzij de meegeleverde textielborstel en handige accessoires, kun je nu zelfs de dikste stoffen moeiteloos kreukvrij maken. Gebruik het bijgeleverde snoer van 2,6 meter voor optimale bewegingsvrijheid en geniet van de snelheid waarmee deze stomer.

Pluspunten
  • Doorgaan met stoomproductie 25 g/m Lengte van de kabel: 2,6 meter Met microvezelhoes en textielborstel.

Minpunten
  • Vul de kledingstomer voordat je gaat stomen, want deze is niet hervulbaar tijdens gebruik.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Access Steam Easy DT7151

Om te bekijken of je de Tefal Access Steam Easy DT7151 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Access Steam Easy DT7151 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals