Tefal Access Steam Pocket DT3030 Black Friday deal

5/5

Tefal Access Steam Pocket DT3030 nodig? Check snel of je deze Tefal Access Steam Pocket DT3030 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Access Steam Pocket DT3030.

Specificaties Tefal Access Steam Pocket DT3030

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT3030

Omschrijving van de Tefal Access Steam Pocket DT3030

De Tefal Access Steam Pocket DT3030 is de perfecte oplossing voor snelle stoomklusjes, met een opwarmtijd van slechts 15 seconden. Of je nu even snel een bloesje wilt opfrissen of een lichte kreukel wilt verwijderen, met deze kledingstomer is het zo gedaan. Dankzij de meegeleverde bevestigingshaak met zuignap kun je meteen aan de slag, wat het stomen een stuk gemakkelijker maakt. Met een waterreservoir van 120 milliliter kun je ongeveer 8 minuten stomen voordat het reservoir leeg raakt. Maar maak je geen zorgen, want bij de DT3030 wordt een handige maatbeker meegeleverd waarmee je het reservoir eenvoudig kunt bijvullen. Daarnaast ontvang je ook een handig reistasje bij deze kledingstomer. Hierin kun je de kledingstomer gemakkelijk meenemen op reis, zodat je zeker weet dat je kreukvrij kunt genieten van je vakantie. Naast het verwijderen van kreukels, heeft stoom ook een desinfecterende werking. Kledingstomers produceren stoom met een temperatuur rond de 100 graden Celsius, waardoor de meeste bacteriën niet overleven. Dit betekent dat je tijdens het stomen niet alleen je kleding opfrist, maar ook gelijk desinfecteert. Met de Tefal Access Steam Pocket DT3030 kies je dus niet alleen voor gemak en efficiëntie, maar ook voor hygiëne.

Pluspunten
  • De handstomer is binnen 15 seconden gereed om te worden gebruikt. Met de bijgeleverde borstel kan stoom ook moeiteloos doordringen in dikkere stoffen, zoals die van een colbert. Je kunt de handstomer eenvoudig meenemen in de meegeleverde reistas.

Minpunten
  • De zoolplaat is erg klein, dus de handstomer kan je strijkijzer niet vervangen. Kledingstomers geven relatief weinig stoom af, dus ze kunnen je strijkijzer niet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Access Steam Pocket DT3030

Om te bekijken of je de Tefal Access Steam Pocket DT3030 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Access Steam Pocket DT3030 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals