Tefal DT8270 Access Steam Force Black Friday deal

5/5

Tefal DT8270 Access Steam Force nodig? Check snel of je deze Tefal DT8270 Access Steam Force voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal DT8270 Access Steam Force.

Specificaties Tefal DT8270 Access Steam Force

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT8270

Omschrijving van de Tefal DT8270 Access Steam Force

De Tefal DT8270 Access Steam Force is een krachtige kledingstomer met een vermogen van 2.000 watt. Met een continue stoomproductie van 30 gram per minuut, maakt dit apparaat het ontkreuken en ontsmetten van kleding een fluitje van een cent. Binnen slechts 25 seconden is de kledingstomer klaar voor gebruik dankzij de snelle verwarmde plaattechnologie. Hierdoor is je kleding direct droog na het stomen, waardoor je snel de deur uit kunt. Naast het ontkreuken van kleding, kun je ook andere textieloppervlakken zoals de bekleding van je bank opfrissen. De Tefal DT8270 Access Steam Force wordt geleverd met handige microvezelhoesjes die stof en pluisjes van alle soorten textiel verwijderen. Bovendien heeft de stoom een directe ontsmettende werking. Door de hoge temperatuur worden tot wel 99,99% van de bacteriën en ziektekiemen gedood. Met de automatische uitschakelfunctie schakelt de kledingstomer zichzelf na 10 minuten uit, wat zorgt voor extra veiligheid en energiebesparing. De Tefal DT8270 Access Steam Force is de perfecte aanvulling op jouw huishouden. Met zijn snelle opwarmtijd, krachtige stoomproductie en veelzijdigheid in het ontkreuken en ontsmetten van kleding en textiel, biedt dit apparaat een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing. Maak jouw leven gemakkelijker en geniet van.

Pluspunten
  • De handstomer is in slechts 25 seconden klaar voor gebruik. Met de bijgeleverde borstel kan stoom gemakkelijk doordringen in dikkere stoffen, zoals een colbert. Dankzij de microvezelhoesjes kun je de handstomer niet alleen gebruiken om kreukels te verwijderen, maar ook om textiel op te frissen.

Minpunten
  • Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, dus ze kunnen je strijkijzer niet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal DT8270 Access Steam Force

Om te bekijken of je de Tefal DT8270 Access Steam Force tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal DT8270 Access Steam Force wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals