1. Tefal Easygliss Eco FV5781

Tefal Easygliss Eco FV5781 Black Friday deal

5/5

Tefal Easygliss Eco FV5781 nodig? Check snel of je deze Tefal Easygliss Eco FV5781 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Easygliss Eco FV5781.

Specificaties Tefal Easygliss Eco FV5781

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5781

Omschrijving van de Tefal Easygliss Eco FV5781

De Tefal Easygliss Eco FV5781 is een innovatief strijkijzer dat is gemaakt van 88 procent recyclebare materialen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Met de speciale eco-stand bespaar je maar liefst 30 procent meer energie tijdens het strijken, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je energierekening. Dit strijkijzer is voorzien van een continue stoomproductie van 50 gram per minuut, waardoor je kleding moeiteloos en mooi glad gestreken wordt. Zelfs stugge stoffen zijn geen probleem dankzij de krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut. De Durilium Airglide strijkzool van Tefal is de gladste strijkzool die ze hebben ontwikkeld, waardoor je moeiteloos over al je kleding glijdt zonder dat het vastplakt. Dankzij de handige kalkverzamelaar blijft je strijkijzer langdurig in optimale conditie. Deze verzamelaar vangt kalk op, zodat je strijkijzer niet verstopt raakt. Je kunt de kalkverzamelaar eenvoudig afspoelen onder de kraan. Bovendien schakelt het strijkijzer automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt, wat zorgt voor extra veiligheid en energiebesparing. En vergeet niet, met de mogelijkheid om ook verticaal te stomen, kun je nu ook je gordijnen eenvoudig en snel strijken. De Tefal Easygliss Eco FV5781 is niet alleen.

Pluspunten
  • Het strijkijzer bestaat voor 88% uit recyclebaar materiaal en de eco-modus bespaart 30% meer energie. Met de stoomstoot van 260 gram maak je hardnekkige kreukels in één keer glad. Je kunt kalk gemakkelijk verwijderen met de kalkverzamelaar die je onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • Voor jouw strijkgoed moet je handmatig instellen welke temperatuur en stoomstand het meest geschikt zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Easygliss Eco FV5781

Om te bekijken of je de Tefal Easygliss Eco FV5781 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Easygliss Eco FV5781 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals