1. Tefal Easygliss Plus FV5717

Tefal Easygliss Plus FV5717 Black Friday deal

5/5

Tefal Easygliss Plus FV5717 nodig? Check snel of je deze Tefal Easygliss Plus FV5717 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Easygliss Plus FV5717.

Specificaties Tefal Easygliss Plus FV5717

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5717

Omschrijving van de Tefal Easygliss Plus FV5717

De Tefal Easygliss Plus FV5717 is een fantastisch strijkijzer dat je helpt om al je kledingstukken moeiteloos glad te strijken. Met een indrukwekkende continue stoomproductie van 45 gram per minuut, is dit strijkijzer krachtig genoeg om zelfs de meest hardnekkige kreukels aan te pakken. En als een kreukel niet wil verdwijnen, kun je altijd vertrouwen op de stoomstootfunctie. Deze functie verhoogt tijdelijk de stoomkracht naar 195 gram per minuut, zodat geen enkele kreukel standhoudt. Wat dit strijkijzer echt onderscheidt, is het precisiepunt in de tip van de strijkzool. Hierdoor kun je gemakkelijk de lastig bereikbare plekken, zoals kragen en rondom knopen, moeiteloos meenemen tijdens het strijken. Daarnaast biedt de Tefal Easygliss Plus FV5717 ook keuzeprogramma's voor temperatuur- en stoominstellingen. Dit betekent dat je altijd de juiste instelling kunt kiezen, zodat je zeker weet dat je niet te heet strijkt en brandplekken kunt voorkomen. Met de Tefal Easygliss Plus FV5717 wordt het strijken van je kleding een fluitje van een cent. Dankzij de krachtige stoomproductie, de handige stoomstootfunctie en het precisiepunt, kun je zelfs de meest lastige plekken gemakkelijk gladstrijken. En met de keuz.

Pluspunten
  • Het strijkijzer met een stoomstoot van 195 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Dit strijkijzer kan ook gebruikt worden om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Het strijkijzer schakelt niet automatisch uit als je het niet gebruikt, dus vergeet het niet uit te zetten na het strijken. Je kunt het waterreservoir niet bijvullen tijdens gebruik, waardoor je tijdelijk de strijkklus moet onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Easygliss Plus FV5717

Om te bekijken of je de Tefal Easygliss Plus FV5717 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Easygliss Plus FV5717 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals