1. Tefal Easygliss Plus FV5735

Tefal Easygliss Plus FV5735 Black Friday deal

5/5

Tefal Easygliss Plus FV5735 nodig? Check snel of je deze Tefal Easygliss Plus FV5735 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Easygliss Plus FV5735.

Specificaties Tefal Easygliss Plus FV5735

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5735

Omschrijving van de Tefal Easygliss Plus FV5735

De Tefal Easygliss Plus FV5735 is een fantastisch strijkijzer dat jouw kledingstukken moeiteloos gladstrijkt. Met een continue stoomproductie van 45 gram per minuut, heeft dit strijkijzer voldoende kracht om zelfs de meest hardnekkige kreukels glad te strijken. Maar wat als een kreukel niet weggaat? Maak je geen zorgen! Met de stoomstootfunctie schiet de stoomkracht tijdelijk omhoog naar maar liefst 195 gram per minuut, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Wat dit strijkijzer echt uniek maakt, is het precisiepunt in de tip van de strijkzool. Hierdoor kan je gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekken, zoals kragen en rondom knopen, moeiteloos gladstrijken. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de juiste temperatuur- en stoominstellingen, want dit strijkijzer beschikt over handige keuzeprogramma's. Hierdoor kan je eenvoudig de juiste instellingen kiezen voor elk kledingstuk. Dit voorkomt niet alleen brandplekken, maar zorgt er ook voor dat je kleding er altijd perfect uitziet. Met de Tefal Easygliss Plus FV5735 wordt strijken een fluitje van een cent. Dankzij de krachtige stoomproductie, precisiepunt en handige keuzeprogramma's kan je elk kledingstuk moeiteloos gladstrijken.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 195 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Dit strijkijzer kan ook gebruikt worden om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt.

Minpunten
  • De constante stoomproductie van 45 gram per minuut is niet voldoende krachtig om snel door de stapel wasgoed te gaan. Tijdens gebruik is het niet mogelijk om het waterreservoir bij te vullen, hierdoor moet je de strijkklus tijdelijk onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Easygliss Plus FV5735

Om te bekijken of je de Tefal Easygliss Plus FV5735 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Easygliss Plus FV5735 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals