1. black friday
  2. Tefal Express Anti-Calc SV8011

Tefal Express Anti-Calc SV8011 Black Friday deal

5/5

Tefal Express Anti-Calc SV8011 nodig? Check snel of je deze Tefal Express Anti-Calc SV8011 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Express Anti-Calc SV8011.

Specificaties Tefal Express Anti-Calc SV8011

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8011

Omschrijving van de Tefal Express Anti-Calc SV8011

Met de Tefal Express Anti-Calc SV8011 kun je in een mum van tijd al je wasgoed strijken. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 6,1 bar en een krachtige stoomstoot van 400 gram per minuut. Hierdoor kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderen. Wat deze stoomgenerator echt uniek maakt, is dat de stoom in de punt van de strijkzool komt. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk de precieze plekken kunt bereiken, zoals de kraag of de manchetten van je overhemd. De Tefal Express Anti-Calc SV8011 biedt ook de mogelijkheid om verticaal te stomen, waardoor je moeiteloos je gordijnen of hangende kledingstukken kunt opfrissen. Na het strijken is het belangrijk om de kalkverzamelaar te legen. Deze kun je eenvoudig uit de stoomgenerator halen en afspoelen onder de kraan. Op deze manier voorkom je dat kalk zich ophoopt en tijdens het stomen in je kledingstukken terechtkomt. Met de Tefal Express Anti-Calc SV8011 zul je merken dat strijken een stuk sneller en efficiënter wordt. Dus zeg maar gedag tegen die berg wasgoed en geniet van perfect gestreken kleding zonder kreukels!

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6,1 bar kun je gemakkelijk door die berg wasgoed heen strijken. Stoom bereikt zelfs de punt van de strijkzool, wat bijzonder handig is voor het strijken van overhemden. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan kunt afspoelen.

Minpunten
  • Je moet de keuzeopties voor de temperatuur- en stoominstelling handmatig selecteren, dit gebeurt niet automatisch. Let op: een stoomgenerator past niet op een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Express Anti-Calc SV8011

Om te bekijken of je de Tefal Express Anti-Calc SV8011 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Express Anti-Calc SV8011 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.