1. Tefal Express Easy SV6131

Tefal Express Easy SV6131 Black Friday deal

5/5

Tefal Express Easy SV6131 nodig? Check snel of je deze Tefal Express Easy SV6131 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Express Easy SV6131.

Specificaties Tefal Express Easy SV6131

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV6131

Omschrijving van de Tefal Express Easy SV6131

Strijk als een speer met de compacte Tefal Express Easy SV6131. Deze stoomgenerator levert krachtige stoomprestaties, waardoor je snel resultaat behaalt. Het handige waterreservoir van 1,7 liter is eenvoudig af te halen, zodat je het gemakkelijk kunt bijvullen voor, tijdens en na het strijken. Met een indrukwekkende pompdruk van 5,8 bar zorgt de Tefal Express Easy voor moeiteloos kreukvrije resultaten. Zelfs de meest hardnekkige kreukels in je dekbed zijn geen probleem, dankzij de krachtige stoomstoot van maar liefst 350 gram per minuut. Maar deze stoomgenerator biedt nog meer mogelijkheden. Wil je last-minute je kleding verfrissen? Geen probleem! Je kunt de Tefal Express Easy ook verticaal gebruiken om te stomen. Ideaal voor het opfrissen van kledingstukken die eigenlijk al klaarliggen om aangetrokken te worden. En dankzij het compacte formaat en het handige vergrendelsysteem kun je de stoomgenerator gemakkelijk verplaatsen en opbergen. Zo neemt hij niet te veel ruimte in beslag en kun je hem altijd binnen handbereik houden. Met de Tefal Express Easy SV6131 wordt strijken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Het waterreservoir is met een inhoud van 1,7 liter relatief groot, daardoor strijk je grotere hoeveelheden wasgoed weg. Deze stoomgenerator heeft een compact formaat en neemt daardoor minder ruimte in op de strijkplank en in de kast. Met een stoomstoot van 350 gram per minuut rekent hij snel af met hardnekkige kreukels.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank. Het is niet mogelijk om handmatig voorkeuren aan te geven vanwege de automatische instellingen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Express Easy SV6131

Om te bekijken of je de Tefal Express Easy SV6131 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Express Easy SV6131 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals