Tefal Express Essential SV6120 Black Friday deal

5/5

Tefal Express Essential SV6120 nodig? Check snel of je deze Tefal Express Essential SV6120 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Express Essential SV6120.

Specificaties Tefal Express Essential SV6120

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV6120

Omschrijving van de Tefal Express Essential SV6120

De Tefal Express Essential SV6120 biedt snelle resultaten en zorgeloze kledingverzorging. Met een indrukwekkende pompdruk van 5,5 bar en een continue stoomafgifte van 120 gram per minuut worden alle kreukels moeiteloos gladgestreken. Heb je altijd al die hardnekkige kreukels uit je favoriete colbert willen halen? Met de krachtige stoomstoot van 320 gram per minuut kun je zelfs de meest koppige kreukels aanpakken. Dankzij de Xpress Glide strijkzool glijd je soepel over alle soorten stoffen, wat zorgt voor een aangename strijkervaring. Deze stoomgenerator is niet alleen geschikt voor strijken, maar kan ook verticaal stomen. Of je nu je kleding wilt opfrissen of gordijnen wilt stomen, met de Tefal Express Essential SV6120 is het allemaal mogelijk. Dankzij de Calc Clear technologie geniet je van langdurige stoomresultaten en vereist het apparaat weinig onderhoud. En als het waterreservoir van 1,4 liter tijdens het strijken leeg begint te raken, kun je deze eenvoudig bijvullen. Kortom, met de Tefal Express Essential SV6120 kun je efficiënt en moeiteloos genieten van perfect gladgestreken kledingstukken en een probleemloze verzorging van je favoriete outfits.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 320 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel en effectief. Door het reinigingsprogramma af te spelen, verwijder je kalk eenvoudig uit het apparaat. Zelfs in de punt van de strijkzool komt stoom, wat bijzonder handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank. Met een gewicht van 1,3 kilogram is het strijkijzer behoorlijk zwaar om vast te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Express Essential SV6120

Om te bekijken of je de Tefal Express Essential SV6120 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Express Essential SV6120 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals