1. black friday
  2. Tefal Express Power SV8130

Tefal Express Power SV8130 Black Friday deal

5/5

Tefal Express Power SV8130 nodig? Check snel of je deze Tefal Express Power SV8130 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Express Power SV8130.

Specificaties Tefal Express Power SV8130

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8130

Omschrijving van de Tefal Express Power SV8130

Met de Tefal Express Power SV8130 strijk je moeiteloos grote hoeveelheden kleding weg. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 6,5 bar en een stoomstoot van maar liefst 420 gram per minuut. Hierdoor verdwijnen zelfs de meest hardnekkige kreukels als sneeuw voor de zon. Deze stoomgenerator neemt het werk voor jou uit handen door de perfecte combinatie van stoom en temperatuur voor elk kledingstuk te bepalen. Jij hoeft alleen maar te kiezen tussen het normale of krachtige programma. Een groot voordeel van de Tefal Express Power SV8130 is de ruime watertank van 1,8 liter. Hierdoor kun je lange tijd achter elkaar strijken zonder de tank bij te hoeven vullen. Mocht de tank toch leeg raken, dan vul je deze eenvoudig bij onder de kraan. Daarnaast kun je met de verticale stoomfunctie ook hangende kledingstukken kreukvrij maken, ideaal voor bijvoorbeeld je gordijnen. Wil je energie besparen? Dan kun je de stoomgenerator in de eco stand gebruiken. En maak je geen zorgen over kalkaanslag, want de kalkverzamelaar vangt alle kalk op, zodat jouw stoomgenerator altijd optimaal blijft werken.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 6,5 bar strijk je zo door die berg wasgoed. Het waterreservoir heeft een relatief grote capaciteit van 1,8 liter, dus je kan grote hoeveelheden wasgoed wegstrijken. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je gemakkelijk onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • De stoom reikt niet tot aan het puntje van de strijkzool, in tegenstelling tot vergelijkbare modellen. Let op: een stoomgenerator past niet op een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Express Power SV8130

Om te bekijken of je de Tefal Express Power SV8130 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Express Power SV8130 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.