1. black friday
  2. Tefal Express Vision SV8151

Tefal Express Vision SV8151 Black Friday deal

5/5

Tefal Express Vision SV8151 nodig? Check snel of je deze Tefal Express Vision SV8151 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal Express Vision SV8151.

Specificaties Tefal Express Vision SV8151

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8151

Omschrijving van de Tefal Express Vision SV8151

Met de Tefal Express Vision SV8151 hoef je nooit meer een kreukel over het hoofd te zien, dankzij het ingebouwde lampje op de punt. Dit handige detail leidt je gemakkelijk naar de meest hardnekkige vouwen, zodat je kleding er altijd perfect gestreken uitziet. Met een krachtige stoomstoot van maar liefst 480 gram per minuut en een stoomdruk van 6,9 bar, is het strijken van zelfs de meest stugge stoffen een fluitje van een cent. De Tefal Express Vision SV8151 heeft een slimme functie waarmee de stoomgenerator automatisch de juiste combinatie van stoom en temperatuur bepaalt voor elk kledingstuk. Met slechts een simpele keuze tussen het normale of krachtige programma, ben je altijd verzekerd van een perfect resultaat. De grote, uitneembare watertank van 1,8 liter hoef je niet vaak bij te vullen, maar als het nodig is, is dit gemakkelijk te doen onder de kraan. Bovendien zorgt de ingebouwde kalkverzamelaar ervoor dat kalk zich niet ophoopt in het apparaat, waardoor de levensduur van de Tefal Express Vision SV8151 wordt verlengd. Wil je energie besparen? Dan is er de eco stand, waarmee je kunt genieten van een efficiënter energieverbruik. De Tefal Express Vision SV8151 is niet alleen een krachtige en handige stoomgenerator, maar ook een duurzame keuze die lang meegaat en garant staat voor perfect.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde lamp op het puntje van het strijkijzer kun je moeiteloos alle kreukels zien. Met een stoomdruk van 6,9 bar ga je moeiteloos door die berg wasgoed heen. Het waterreservoir heeft een relatief grote capaciteit van 1,8 liter, waardoor je grote hoeveelheden wasgoed kunt strijken.

Minpunten
  • De stoom bereikt niet de punt van de strijkzool, in tegenstelling tot vergelijkbare modellen. Let op: een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal Express Vision SV8151

Om te bekijken of je de Tefal Express Vision SV8151 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal Express Vision SV8151 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.