1. black friday
  2. Tefal FV6872 Smart Protect Plus

Tefal FV6872 Smart Protect Plus Black Friday deal

5/5

Tefal FV6872 Smart Protect Plus nodig? Check snel of je deze Tefal FV6872 Smart Protect Plus voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal FV6872 Smart Protect Plus.

Specificaties Tefal FV6872 Smart Protect Plus

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV6872

Omschrijving van de Tefal FV6872 Smart Protect Plus

Met de Tefal FV6872 Smart Protect Plus hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste temperatuur- en stoominstelling. Dit revolutionaire stoomstrijkijzer past automatisch de temperatuur en hoeveelheid stoom aan op basis van het kledingstuk dat je strijkt. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verpesten van je favoriete shirt. Dankzij de krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderen. En met de handige druppelstop hoef je je geen zorgen te maken over watervlekken op je kleding. Bovendien schakelt het strijkijzer automatisch uit wanneer je het een tijdje niet gebruikt, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je het vergeet uit te zetten. Met de ecostand kun je ook nog eens energie besparen. In deze stand verbruikt het strijkijzer namelijk 20% minder energie. Zo kun je niet alleen efficiënt strijken, maar ook nog eens bijdragen aan een duurzamere wereld. De Tefal FV6872 Smart Protect Plus is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar gemak, efficiëntie en duurzaamheid in één product.

Pluspunten
  • De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast zodat je verschillende typen textiel achter elkaar strijkt en het textiel niet beschadigt. Stoom komt zelfs in de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. De stoomstoot van 260 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels. De temperatuur- en stoominstellingen worden automatisch aangepast, zodat je verschillende soorten textiel achter elkaar kunt strijken zonder het te beschadigen. Stoom komt zelfs uit de punt van het strijkijzer, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden. De krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut verwijdert snel hardnekkige kreukels.

Minpunten
  • Zet de eco-modus aan als je niet alle stoomkracht nodig hebt en tot 20% minder stroom wilt verbruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal FV6872 Smart Protect Plus

Om te bekijken of je de Tefal FV6872 Smart Protect Plus tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal FV6872 Smart Protect Plus wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.