1. Tefal IT8440 Pro Style Care

Tefal IT8440 Pro Style Care Black Friday deal

5/5

Tefal IT8440 Pro Style Care nodig? Check snel of je deze Tefal IT8440 Pro Style Care voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Tefal IT8440 Pro Style Care.

Specificaties Tefal IT8440 Pro Style Care

Merk

Tefal

Fabrikantcode

IT8440

Omschrijving van de Tefal IT8440 Pro Style Care

Met de Tefal IT8440 Pro Style Care kun je eenvoudig lichte kreukels uit je bloesjes verwijderen en je pak een snelle opfrisbeurt geven. Dankzij het royale waterreservoir van 1,3 liter kun je langdurig aan de slag. Binnen slechts 45 seconden is de kledingstomer klaar voor gebruik en kun je maar liefst 3 kwartier achter elkaar stomen. Als je meer tijd nodig hebt, kun je het waterreservoir eenvoudig bijvullen zonder de stoomsessie te onderbreken. Deze kledingstomer biedt ook de mogelijkheid om de stoomkracht aan te passen. Voor lichte kreukels kun je de stoomkracht op maximaal zetten en zo je kleding moeiteloos gladstomen. Hang je kledingstukken op aan de verstelbare kledinghanger en na gebruik schuif je de stang gemakkelijk naar binnen om de stomer compact op te bergen. Daarnaast heeft deze kledingstomer een extra voordeel: de stoom bereikt een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius, wat de meeste bacteriën niet overleven. Hierdoor desinfecteer je je kleding tijdens het stomen, waardoor ze niet alleen kreukvrij, maar ook fris en hygiënisch zijn.

Pluspunten
  • De kledingstomer is snel klaar voor gebruik, met een opwarmtijd van 45 seconden. De stang is verstelbaar in hoogte, zodat je deze compact kunt opbergen. Het waterreservoir is verwijderbaar waardoor bijvullen gemakkelijk is.

Minpunten
  • Deze kledingstomer is niet voorzien van klemmetjes op de hanger, waardoor het stomen van bijvoorbeeld een pantalon iets moeilijker wordt. Met deze kledingstomer kun je lichte kreukels uit kleding halen, maar voor echte kreukels heb je een strijkijzer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Tefal IT8440 Pro Style Care

Om te bekijken of je de Tefal IT8440 Pro Style Care tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Tefal IT8440 Pro Style Care wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals